Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2014

Μήπως όλα είναι στημένα;

Άρθρο της εφημερίδας "Kontra news" για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά και την ύποπτη απελευθέρωση των τρομοκρατών.

"Κάτι μας... μυρίζει - Πάρα πολλά περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα τον τελευταίο καιρό, τα οποία όχι μόνο δεν μας αρέσουν, αλλά και μας ανησυχούν σοβαρά. Το κακό στήθηκε, ξεκίνησε θέλαμε να πούμε, με τον Π. Φύσσα, ένα δημοκρατικό νεαρό που τον σκότωσε ο Γ. Ρουπακιάς, πρώην οπαδός του ΚΚΕ και νυν οπαδός της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια...
2 άγνωστοι, σκοτώνουν 2 Χρυσαυγίτες έξω από τα γραφεία τους στο Νέο Ηράκλειο. Μετά χαρακτηρίζεται η Χρυσή Αυγή σαν... εγκληματική οργάνωση και πιάνουν τον Αρχηγό της και 2 βουλευτές που τους περιφέρουν αλυσοδεμένους, προς δόξαν της βουλευτικής τους ιδιότητας!

Μετά συλλαμβάνουν άλλους 3 βουλευτές και το σόου συνεχίζεται. Οι αρχές μιλάνε για εκβιασμούς, για εφοπλιστές που στηρίζουν οικονομικά τη Χρυσή Αυγή, για πολλά λεφτά και πολλά όπλα που ο κόσμος δεν τα είδε ποτέ, όπως δεν είδε τη στάνη, τον τσοπάνη και τα πρόβατα που ένας χασάπης μάθαινε τους χρυσαυγίτες πώς να τα σφάζουν γρήγορα!

Εν τω μεταξύ, αποκαλύπτεται ότι το κλέψιμο στο Πεντάγωνο πάει σύννεφο και ότι όλοι οι αξιωματικοί που συμμετείχαν σε επιτροπές για την αγορά και την παραλαβή πολεμικού υλικού, είχαν λαδωθεί μαζί με τους αρχηγούς και των 3 όπλων! Και μέσα σ' όλο αυτό - τον πανικό, κάποιοι στις φυλακές φώναξαν τον Ξηρό και του είπαν: «Θέλεις να κάνεις καμιά βόλτα έξω; Πάρε 10 μέρες άδεια και τράβα όπου θέλεις».

Και βγαίνει έξω ο Ξηρός, πάει πρώτα στο χωριό του και γλεντάει στα πανηγύρια, μετά κατεβαίνει στην Θεσσαλονίκη και καταλήγει στην Αθήνα όπου και εξαφανίζεται.

Και προχθές βγαίνει και μας κάνει από όλες τις τηλεοράσεις διάγγελμα το οποίο παρακολουθεί ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Και όπως είναι φυσικό ο κόσμος μεταξύ τρόικας και Ξηρού, παίρνει το μέρος του Ξηρού. Και μέσα σ' όλη αυτή την αναμπουμπούλα γράφει γράμμα από τις φυλακές ο Γιωτόπουλος στην «Ελευθεροτυπία» και ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι όλο αυτό το σίριαλ με τον Ξηρό ήταν στημένο και φτιαγμένο από την αστυνομία!

Για σκεφτείτε που φτάσαμε. Ούτε 2 τρομοκράτες δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και γι' αυτό η φαντασία του κόσμου οργιάζει και βλέπει παντού σκευωρίες και στημένα γεγονότα".

πηγή

1 σχόλιο:

  1. τωρα το καταλαβατε οτι κατι μυριζει η κυβερνηση εβαλε να σκωτοσουν τα παιδια .και τωρα ο ξηρος οι απειλες αφορουν τους χρυσαυγειτες ολα τ΄ αλλα ειναι για ξεκαρφωμα για αυτο να προσεχουν πολυ τα στελεχη του κομματος και οχι μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών