Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 05, 2014

Ο ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ;

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τις συνεχείς… ευγενικές αρνήσεις που εισπράττουν τα κόμματα του συστήματος (και ειδικά η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί οι υπόλοιποι δε φτουράνε…) από τους «πρωτοκλασάτους» και τα «προβεβλημένα» τους στελέχη για υποψηφιότητα στον δήμο της Αθήνας (υπό το φόβο του στραπατσαρίσματος από τον Η. Κασιδιάρη), οι σάπιοι αναζητούν μια όχι αμιγώς πολιτική υποψηφιότητα, την οποία να στηρίξουν από κοινού. Κι όπως φαίνεται, τη βρήκαν στο πρόσωπο του… μπαγιάτικου γελωτοποιού Λαλάκη Λαζόπουλου!

Κι όταν λέμε στήριξη από κοινού, εννοούμε...
με τη στήριξη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΡΗΜΑΔ και πιθανότατα και κόμματος Καμμένου! Μόνο το ΚΚΕ θα λείπει επισήμως από την ομήγυρη, αλλά –όπως μαθαίνουμε- καταβάλλονται προσπάθειες να στηρίξει εμμέσως την κοινή υποψηφιότητα με τις ψήφους των ελεγχόμενων μελών των κομματικών οργανώσεων και να κατεβάσει και κάποιον… καμικάζι υποψήφιο, για τα μάτια του κόσμου.

Βέβαια, δε θα του δώσουν του Λαλάκη επίσημο χρίσμα, αλλά δε θα δώσουν χρίσμα σε άλλον και θα αποτρέψουν οποιονδήποτε από το χώρο τους θελήσει να είναι υποψήφιος (η ΝΔ έχει μεγάλο πρόβλημα με τον Ν. Κακλαμάνη, που επιμένει να είναι υποψήφιος…). Αυτό βολεύει και τις δύο πλευρές. Και τον Λαζόπουλο που θα εμφανιστεί ως «ανεξάρτητη και υπερκομματική προσωπικότητα» και τους σάπιους που δε θα φανεί ότι συμπράττουν επισήμως (μνημονιακοί και «αντιμνημονιακοί»…) κι ότι κάνουν… πρόβα συγκυβέρνησης, αλλά ότι… υπέκυψαν τάχα στην… κρυφή γοητεία του Λαλάκη και στα μηνύματα της κοινωνίας, υπέρ των «ανεξαρτήτων υποψηφιοτήτων» και κατά του «κομματικού εναγκαλισμού της αυτοδιοίκησης»! Επιπλέον, αν συντριβεί ο εκλεκτός τους (που θα συντριβεί οπωσδήποτε!), δε θα χρεωθούν αυτοί τον… εκφασισμό της Αθήνας, αλλά θα ρίξουν την ευθύνη στον Λαζόπουλο («βάλαμε έναν ξοφλημένο» και τέτοια…). Πάνω σ’ αυτό προβληματίζεται και ο Λαζό, γι’ αυτό δεν έχει πει ακόμα το «ναι».

Ελπίζουμε να το πει, για να’ χουμε μεγάλα… γλέντια στις εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών