Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 15, 2014

Δείτε την πιο γελοία δημοσκόπηση που έχει δημοσιευτεί ποτέ... Η Χρυσή Αυγή 4η στο Δήμο Αθηναιών!!!!

H πιο ψεύτικη δημοσκόπηση που έγινε ποτέ: Στην τέταρτη (!) θέση η Χρυσή Αυγή για τον δήμο Αθηναίων
Και μετά ξύπνησαν... Ούτε στα πιο τρελά και ψυχεδελικά του όνειρα δεν θα φανταζόταν ο πλέον αποτυχημένος και ανύπαρκτος δήμαρχος Αθηνών ότι θα λάμβανε ποσοστό 20% και θα βρισκόταν στην πρώτη θέση, ενώ ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων με την Χρυσή Αυγή, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης είναι στην 4η θέση (!) με 11%!
Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Thetoc.gr της Έλλης Στάη δίνει τα κάτωθι ποσοστά στους υποψηφίους δημάρχους για την Αθήνα, τα οποία ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την πραγματικότητα:

Καμίνης 20%
Κακλαμάνης 14%
Σπηλιωτόπουλος 13%
Κασιδιάρης 11%
Σακελλαρίδης 10%
Σοφιανός 6%
Καπερνάρος 5%
Αμυράς 5%
Αλλον 1%
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ 7%

Για να έχουν έστω και την ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα τα παραπάνω ποσοστά δύο τινά συμβαίνουν: α) Τα ποσοστά του Καμίνη και του Κασιδιάρη έχουν αλλαχθεί, δηλαδή 20% είναι το ποσοστό της "Ελληνικής Αυγής" για την Αθήνα και 11% του Καμίνη. Αυτό μπορεί να ισχύει, αν και 11% ο Καμίνης δεν συγκεντρώνει με τίποτα!
β) Η δημοσκόπηση διεξήχθη μεταξύ των στελεχών του επιτελείου Καμίνη, αν και εκεί πάλι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής θα είχε μεγαλύτερο ποσοστό.
Όπως και να έχει αυτά τα ποσοστά ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας και είναι παντελώς ανάξια λόγου. Αν νομίζουν ότι με τέτοια γελοία τεχνάσματα θα κοροϊδέψουν κανένα αφελή, είναι βαθιά νυχτωμένοι.
Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: Η Χρυσή Αυγή στις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές θα σαρώσει και οι περιφέρειες και οι μεγάλοι δήμοι της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι! Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!

6 σχόλια:

  1. Το Μάιο θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε, όλοι εκτός απο Κασιδιάρη, Σοφιανό και Καπερνάρο είναι ντιντίδες!
    ΈΛΕΟΣ ΛΕΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Στρατός Φαναράς, διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis και αρθρογράφος στο thetoc.gr έχει αναλάβει την επικοινωνιακή καμπάνια του Καμίνη....Καταλαβαινετε για ποια"δημοσκοπηση" μιλαμε ??? Και το παιζουν αμεροληπτοι, οι ταλαιπωροι...Ρε τσουτσεκια που πατε, σας ξερουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία ακόμη γελοιότερη σχεδόν καρμπόν με αυτή της Στάη δημοσιεύει στην φυλλάδα του αύριο ο Χατζηνικολάου, στην οποία πάλι ο Καμίνης είναι πρώτος με διαφορά και σε ΟΛΑ τα "ζευγάρια" του β' γύρου βγαίνει αυτός πρώτος. Μιλάμε τέτοιο αβαντάρισμα σε αυτό το σκουλήκι, πρέπει να έχει πέσει γραμμή από τον "αναπληρωτή πρωθυπουργό", δεν εξηγείται αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καμίνης πρώτος και ο Κασσιδιάρης τέταρτος; Χαχαχα! Ακόμη κι αν ψήφιζαν τον πρώτο όλα τα αλβανοαφγανιστοπακιστανά ΟΛΗΣ της Αττικής, δεν θα έβγαινε ούτε δεύτερος σε σχέση με τον Κασσιδιάρη!
    Ο Κασσιδιάρης θα κάνει περίπατο στον α΄γύρο και οι άλλοι θα σφάζονται για τη δεύτερη θέση, μπας και μπορέσουν να περάσουν στο δεύτερο γύρο.
    Τελικά, είναι πολύ γελοίοι εκεί στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν! Οποιος τους πληρώσει, τον βγάζουν πρώτο! Αυτά τα αποτελέσματα δεν δίνονται ούτε στη.... Βόρεια Κορέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μολις ο Ηλιας ανοιξει τους φακελους στο δημο εχουν να κλαψουν κομματοσκυλα και μανουλες ουυυυυυ ....φτιαξε φυλακες Ηλια εχεις να βαλεις πολλα λαμογια μεσα,αν και γω θα προτιμουσα τα εξη μετρα για παραδειγματισμο στους υπολοιπους αλλα μην γινουμε Αμερικη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών