Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2014

Καθεστωτική προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής από τον κομμουνιστή Τσίμα

Εκτενή «έρευνα» διεξήγαγε χθες το βράδυ ο πρώην πολιτικός συντάκτης του «Ριζοσπάστη» και μετέπειτα συνεργάτης στο κομματικό ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα του αναβαπτισμένου εν καπιταλισμώ και φίλου του Χριστοφοράκου της Siemens (κατά δική του δήλωση) αφορούσε το ζήτημα που «καίει» την εγχώρια διαπλοκή ιδωμένο από μία άλλη «ευρωπαϊκή» οπτική γωνία.
 
Το θέμα που έχει δημιουργήσει, φυσικά, εμμονές και εφιάλτες στο Μέγαρο Μαξίμου είναι η Χρυσή Αυγή, οπότε αποστολή του Τσίμα ήταν να καταφέρει να συνδέσει τα ασύνδετα και να αναγάγει τον «κίνδυνο» της Χρυσής Αυγής σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν είδαμε, βέβαια, τον Τσίμα να συνδέει την εγχώρια με την αλλοδαπή τρομοκρατία και να ακολούθως να κάνει περισπούδαστα σχόλια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ. Όμως, από ότι φαίνεται, ο μοναδικός εχθρός των φίλων του Τσίμα είναι η Χρυσή, γεγονός που ενεργοποιεί την εμπάθεια, την εμμονή και την εκτόξευση λάσπης.

Στο «ρεπορτάζ» του Τσίμα προσπάθησε να...
συνδεθεί η Χρυσή Αυγή, με οποιοδήποτε κόμμα στην Ευρώπη αρθρώνει αντιμεταναστευτικό λόγο, παρουσιαζόμενο λες και η αντίθεση στην παγκοσμιοποίηση και στην λαθρομετανάστευση συνιστά από μόνη της μία εγκληματική πράξη.

Με την «λογική», δηλαδή, του Τσίμα όποιος αρθρώνει λόγο ενάντια στην λαθρομετανάστευση απαραιτήτως μισεί και θέλει να εξοντώσει τους λαθρομετανάστες. Φυσικά κάτι τέτοιο συνιστά τερατώδη βιασμό της ίδιας της λογικής, όμως τι είναι η λογική εμπρός στην εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων.

Δεν είδαμε, βέβαια, την ίδια «ευαισθησία» του Τσίμα όταν σύσσωμο το κλεπτοκρατικό τόξο υπέπιπτε σε ηθική αυτουργία σε τρομοκρατική επίθεση, οπλίζοντας με τα λόγια τους τα χέρια των δολοφόνων του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. Ούτε είδαμε την ανάλογη ευαισθησία της πολιτείας, η οποία έσπευσε να υπακούσει τις εντολές των ξένων, με τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Υπήρξε, όμως, και μία φράση – κλειδί που αρθρώθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και απορούμε πως δεν πέρασε από «δημοκρατική» σταλινική λογοκρισία. Προήλθε από τον εκπρόσωπο του κόμματος, στο οποίο είχε εισχωρήσει ο παρανοϊκός μασόνος Μπρέιβικ, τον οποίο ματαίως – πλην φιλοτίμως – προσπάθησαν τα εγχώρια αργυρώνητα ΜΜΕ να συνδέσουν με την Χρυσή Αυγή, παρότι μία τέτοια σύνδεση ήταν απίθανη.

Αυτό που είπε ο Νορβηγός καταδεικνύοντας την ντροπή που αποτελούν για την χώρα μας οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της «υποβρύχιας» Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά είναι ότι ουδείς στην Νορβηγία διανοήθηκε να προσπαθήσει να συνδέσει τις πράξεις ενός παρανοϊκού με έναν πολιτικό χώρο. Αυτά, από ότι φαίνεται, μόνο στο Μπομπολιστάν γίνονται.

πηγή

2 σχόλια:

  1. Δίποδη σερβιέτα του διεθνισμού, πιθηκολάγνε, ταλμπουδο-μπολσεβίκε, διαβατήριο για σομαλία βγάλε, όσο προλαβαίνεις ακόμα....
    Α! και πάρε και κανένα λεμόνι, σκορδάκι, αλατοπίπερο, να μπορέσουν μα σε μαγειρέψουν καλύτερα οι αλληλέγγυοι κολλητοί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ . '' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ , ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών