Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2014

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ! ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ!

Γράφει ο Αντίοχος

Έγινε, λοιπόν, εχθές τη νύχτα η πολυδιαφημισμένη συζήτηση για την Χρυσή Αυγή (χωρίς την Χρυσή Αυγή, φυσικά) στο λημέρι του Πρετεντέρη, με την παρουσία εκπροσώπων όλου του… συνταγματικού τόξου και κομμουνιστών καθηγητάδων (καθηγητές τρεις, κι εχάθη η πατρίς…). Μεταξύ των «εκλεκτών» καλεσμένων, έγινε ένας άτυπος διαγωνισμός, ποιος-α θα δείξει τη μεγαλύτερη εμπάθεια και θα ρίξει τη μεγαλύτερη χολή στον… κοινό εχθρό. Νικήτρια ανεδείχθη η Κανέλλα της Εκάλης, με δεύτερον νικητή τον Τσατσόπουλο και Τρίτη τη Ρεπούση.

Όμως, η πιο σημαντική στιγμή της βραδιάς, ήταν όταν ο Ντερμπεντέρης ανακοίνωσε...
μέτρηση για το ποιοι ψηφίζουν την Χρυσή Αυγή. Το τελικό συμπέρασμα ήταν ότι η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα της νεολαίας (συγκεντρώνοντας ποσοστό 43% στις ηλικίες 25 έως 39) και κόμμα του λαού (του «λαουτζίκου», όπως σχολίαζαν περιφρονητικά οι παριστάμενοι…), καθώς ψηφίζεται κατά 63% από Έλληνες με χαμηλά εισοδήματα, 33% μεσαία και μόνον 4% υψηλά.



(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κεδίκογλου, μιλώντας για παλαιότερα επεισόδια έξω από τη βουλή, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει –εκ μέρους του συστήματος- τη φωνακλού Κανέλλα, διότι «προς τιμήν τους ήταν τα μέλη του ΚΚΕ που προστάτευσαν τη βουλή από εμπρησμό» (αναφερόμενος στην ημέρα που ψηφιζόταν το 1ο Μνημόνιο)…

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών