Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 15, 2014

Στη "ζούγκλα" του Τριανταφυλλόπουλου ο... Βασιλιάς - Λέων ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης!

Δείτε το βίντεο...

6 σχόλια:

  1. Παρεπιπτόντως δείτε το βίντεο στο zougla που μιλάει και ο Κρητικός βουλευτής του σύριζα κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα και καθόλου προβοκατόρικη ερώτηση (τολμώ να πω ότι τον είδα συμπαθούντα προς τον Ηλία).
    Και μετά απευθήνει μια κάργα προβοκατόρικη ερώτηση για τους κίναιδους στον Βαλλιανάτο..χαχαχαχαχα.
    Ο δε Βαλλιανάτος μένει κόκαλο γιατί δε περίμενε κάτι τέτοιο απο συριζαίο και δεν ξέρει πως να του απαντήσει, γενικά ήταν νομίζω το highlight της συζήτησης.
    Και φυσικά τους πήγε καροτσάκι όλους ο Λιάκος... άλλη μια επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνομαι κουραστικός με τα post μου αλλά θα ήθελα να προτείνω στον Ηλία να ενσωματώσει στην ρητορική του και το μείζον θέμα της ασχήμιας της πόλης απο αφίσες αριστεριστών αναρχοκομουνιστών, τα grafity και γενικά όλο αυτή την βρωμιά που έχει κάθε γωνία του κέντρου...
    Είναι σημαντικό να ανακοινωθεί ας πούμε για παράδειγμα μια ομάδα που θα εντοπίζει τα σημεία που θέλουν ιδιαίτερη μνεία και να στέλνει τα συνεργεία πλήρους καθαρισμού.
    Σημεία που χρειάζονται προσοχή μπορούν να θεωρηθούν περιοχές με αρκετά ξενοδοχεία, σταθμοί ηλεκτρικού/μετρό, σχολεία, εκκλησίες και πλατείες (εκτός απο τα εξάρχεια, ας τους να ζέχνουν εκεί τους αρέσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω θα ηθελα να 'ξερα εκεινη η ανεραστη πατσαβουρα μ' ενα τονο μπογια στα μουτρα της, την ......αρχιδολογα εννοω, γιατι μιλησε με τοσο μισος και παροτρυνε τους αθηναιους ψηφοφορους να μην ψηφισουν ΧΑ γιατι "θα γινει αιματοκυλισμα στην Αθηνα."

      Μαλλον θα ειναι αδιοριστη και θα της εχουν υποσχεθει διορισμο στο Σχεδιο Πολεως οι συριζαιοι.
      Εκτος και ειναι διορισμενη και φοβαται οτι σαν αχρηστη που ξερει οτι ειναι, θα φαει κλωτσο που θα ειναι ολος δικος της, με Κασιδιαρη δημαρχο.

      Τι λες εσυ φιλε Fιλοπαtrια;


      Πατρικιος

      Διαγραφή
  3. Κυκλοφορησε μολις χθες ¨"Γιατι Ο Σαμαρας κατεβαζει δυο πουστηδες ( Αρουλης και Νικητακος) για το δημο της Αθηνας ???? ....Γιατι χρειαζεται πολλη κωλοφαρδια για να παρουν τον δημο απο τον Κασιδιαρη" !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών