Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2014

Ο Ευαγγελάτος (newsit) προαναγγέλει τις νέες τραγελαφικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και εισπράττει τη χλεύη των αναγνωστών στα σχόλια!

Νέες διώξεις εναντίον εναντίον της Χρυσής Αυγής προαναγγέλουν τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων. Το ξενόδουλο καθεστώς, αναμασώντας τις κατηγορίες περί "εγκληματικής οργάνωσης" θέλει να φυλακίσει όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ακόμα και αυτούς που δεν "κατηγορούνται" για κάτι, μόνο και μόνο επειδή είναι βουλευτές του κόμματος!

Ο Ευαγγελάτος μέσω του newsit, κάνει λόγο για έγγραφο... "κόλαφος" με νέα γελοία "στοιχεία" εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τους τελείωσαν τα τανκς, οι ρουκέτες και τα αμνοερίφια και οι Εθνικιστές βουλευτές πλέον κατηγορούνται για βιβλία, φωτογραφίες, ομιλίες και άλλες φαιδρότητες.

Οι κατηγορίες εναντίον της Χρυσής Αυγής όμως έχουν καταπέσει στη συνείδηση του Ελληνικού λαού. Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι οι διώξεις είναι πολιτικές και γίνονται επειδή η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει ραγδαία. Οι αναγνώστες του Ευαγγελάτου τον λούζουν πραγματικά στα σχόλια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών