Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 18, 2014

Απόλυτη υποταγή Τσίπρα στους διεθνείς τοκογλύφους


Απόλυτη υποταγή Τσίπρα στους διεθνείς τοκογλύφους

Όσο πλησιάζουν οι κάλπες και όσο η ραγδαία καθοδική πορεία της ΝΔ συνεχίζεται, τόσο περισσότερο ο Σύριζα και δη ο πρόεδρός του, προβαίνουν σε δηλώσεις υποταγής στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.
Οι παλαιότερες- προεκλογικές μεγαλόστομες διακηρύξεις του αριστερίστικου συνεταιρισμού περί «σκισίματος» των μνημονίων και διαγραφής του «απεχθούς» χρέους, έχουν πάρει ήδη τη θέση τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Από κοινού, ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του Σύριζα Σταθάκης και ο ίδιος ο Τσίπρας, φροντίζουν δια των δημοσίων δηλώσεών τους να καθησυχάζουν τα ξένα κέντρα εξουσίας, εις ότι αφορά την επόμενη μέρα στην Ελλάδα κάτω από την πιθανή εξουσία του Σύριζα.
Ακολουθώντας κατά γράμμα την.....
προεκλογική τακτική Σαμαρά και ΝΔ, όταν ο θλιβερός πρωθυπουργός έταζε αναδιαπραγμάτευση μνημονίων, καμία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ανακατάληψη των πόλεων και λοιπές φαιδρότητες, τα ηγετικά στελέχη του Σύριζα αποδεικνύουν καθημερινά πως έχουν επέλθει παρασκηνιακές συμφωνίες οι οποίες και καθορίζουν την πολιτική γραμμή της Κουμουνδούρου.
Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι δηλώσεις Τσίπρα από την Κομοτηνή, όπου δίχως περιστροφές αποκάλυψε πως  «δεν είμαστε μπαταχτσήδες και θα αναλάβουμε το χρέος»! Η δήλωση αυτή από μόνη της αποτελεί την στροφή 180 μοιρών του Σύριζα, σχετικά με το ζήτημα του δημόσιου χρέους. Είναι πρόσφατη άλλωστε και η θέση του κυρίου Σταθάκη πως το επαχθές χρέος κυμαίνεται σε επίπεδα του 5% του συνολικού δημοσίου χρέους της Ελλάδος.
Δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις επί των οικονομικών για να αντιληφθεί ο καθένας πως υπάρχει μια δραματική μεταβολή των πρότερων διακηρύξεων της Κουμουνδούρου. Μεταβολή η οποία καθιστά το Σύριζα έτοιμο για να λάβει την εντολή από τα ξένα κέντρα εξουσίας, προκειμένου να κυβερνήσει. Και καθώς τα κουκιά δεν βγαίνουν μέχρι τώρα, οι θέσεις Σύριζα θα πρέπει με τον ένα ή άλλο τρόπο να συγκλίνουν με εκείνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μιας και η μελλοντική τους συνεργασία κρίνεται αναπόφευκτη. Αυτό απαιτούν οι διεθνείς τοκογλύφοι, αυτό και θα γίνει.
Προς την κατεύθυνση αυτή, καμία εντύπωση δεν προκαλεί η ξεκάθαρη αναφορά Σταθάκη πως με κυβέρνηση Σύριζα η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ. Είναι σαφές, πως η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου παίρνει διακριτές αποστάσεις από φωνές στο εσωτερικό του κόμματος, φωνές που ζητούσαν επιτακτικά την εγκατάλειψη των μνημονιακών πολιτικών. Οι κόκκινες γραμμές έχουν διαγραφεί για τις πολιτικές διακηρύξεις Σύριζα και οι άλλοτε αδιαπραγμάτευτες θέσεις, κείτονται πλέον σε συντρίμμια.
Η μεταμόρφωση του κόμματος και του προέδρου του, είναι αποτέλεσμα των εντολών τις οποίες λαμβάνει από το εξωτερικό και από πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα στο εσωτερικό. Δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως το δέσιμο της Ελλάδος στις δαγκάνες του ΔΝΤ και της Τρόικας έγινε από τη «σοσιαλιστική» κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ο διάδοχός του, το ψευδοσοσιαλιστικό Σύριζα είναι η πρόθυμη πολιτική μαριονέτα των ξένων η οποία θα συνεχίσει το καταστροφικό έργο των μνημονίων και της δουλείας των τόκων.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη στην Ελλάδα η οποία ευθαρσώς και ξεκάθαρα από τα χείλη του Αρχηγού της, έχει απαντήσει: «Στο δίλημμα ευρώ η Ελλάδα επιλέγουμε Ελλάδα! Επιμένουμε στην καταγγελία του εξωτερικού χρέους ως επαχθούς»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών