Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2014

Παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στο δελτίο ειδήσεων του "Ε" για τη δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά για την Αθήνα: "Η Χρυσή Αυγή θα κόψει πρώτη το νήμα στην Αθήνα"

Στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του "Ε" παρουσιάστηκε η δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά για τον δήμο Αθηναίων. Η εν λόγω έρευνα ισοπέδωσε τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που έδειχναν τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο της Αθήνας, Ηλία Κασιδιάρη στην 4η και 5η θέση.

Όπως φαίνεται και από τις κάρτες που παρουσιάστηκαν ο υποψήφιος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" περνά σίγουρα στον δεύτερο γύρο, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι, ιδιαίτερα της ψοφοδεξιάς (Κακλαμάνης - Σπηλιωτόπουλος) ψάχνουν την ψήφο τους
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στην κάρτα με την σφυγμομέτρηση ανά περιοχή όπου η Χρυσή Αυγή στην πολύπαθη περιοχή του 5ου διαμερίσματος καταγράφει το μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλη παράταξη με 28,1%!

Στην εκπομπή παρενέβη ο υποψήφιος δήμαρχος, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος τόνισε ότι ανεξαρτήτως των πολιτικών διώξεων, είτε βρίσκεται εντός ή εκτός Κορυδαλλού, η Χρυσή Αυγή θα κόψει πρώτη το νήμα στην εκλογική μάχη για τον Δήμο Αθηναίων.

4 σχόλια:

  1. Έλα μαλακ@ες, σιγά που είμαστε πίσω απο τον Καμίνη... απλά ο Πανάς ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ δέχεται πιέσεις και αλλάζει τα αποτελέσματα (περίπτωση αποπομπής του δημοσιογράφου Σπίνου απο το extra).
    Έρχεται μεγάλο εθνικιστικό....λουκάνικο για την έδρα όλων των "φανατικών" τύπου Καμίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΚΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΙΜΠΕΙ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΤΕ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εκεί που έγραφα για πιέσεις στον Πανά, να και τα γεγονότα εχθές το βράδυ κατά του βοηθού του στο Φάληρο απο την Ασφάλεια.
    Μπείτε στο Μακελειό τα γράφει ο Χίος (και είναι και παρμένος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΤΟΝ ΓΟΥΔΗ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών