Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 13, 2014

ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

1231353_218106801688110_497469567_nσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να γίνει αυτό βέβαια πρέπει να διασφαλιστεί ότι ΠΑΝΤΟΥ θα υπάρχουν Εκλογικοί Αντιπρόσωποι για να προστατεύσουν τις κάλπες από τη νοθεία που θα επιχειρήσει το καθεστώς..
 
«Τι σχέση έχει η Ελλάδα με την Ουγγαρία;», αναρωτιέται η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο της υπό τον τίτλο «Η Ουγγαρία στα νύχια της ακροδεξιάς». Ιδού: «Ωστόσο, η πιο επικίνδυνη ομοιότητα μεταξύ Ελλάδας και Ουγγαρίας είναι η… ποιότητα της Ακροδεξιάς, ευτυχώς πάντως όχι η… ποσότητα. Το ουγγρικό ακροδεξιό κόμμα Jobbik, τόσο εξτρεμιστικό ώστε να μην θέλουν να συνεργαστούν μαζί του οι… κυριλέ ακροδεξιοί της Μαρίν Λεπέν και του Γκέερτ Βίλντερς -όπως δεν θέλουν να συνεργαστούν και με τη Χρυσή Αυγή- το ψήφισε την Κυριακή ο ένας στους πέντε ψηφοφόρους…
Οι επιδόσεις του Jobbik την Κυριακή -21,54% και πέντε μονάδες περισσότερες από τις προηγούμενες εκλογές – ήταν ακόμη καλύτερες και από αυτές του ακροδεξιού FPO της Αυστρίας πέρσι το φθινόπωρο. Και ο αρχηγός των Ούγγρων ακροδεξιών Γκάμπορ Βόνα βγήκε......
έμπλεος εθνικής υπερηφάνειας να δηλώνει ότι «είναι εξαιρετικά σημαντικό να μάθουν όλοι, λίγες εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές, ότι το Jobbik είναι το πιο ισχυρό ριζοσπαστικό εθνικιστικό κόμμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Βιάζεται πολύ ο Ούγγρος εθνικιστής, γιατί θα του πάρουμε την… πρωτιά. Γιατί στις 25 Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα είναι το πιο ισχυρό ριζοσπαστικό εθνικιστικό κόμμα στην Ε.Ε.! Και τότε στην «Αυγή» θα γράφονται πένθιμα άρθρα με τίτλους όπως «Η Ελλάδα στα νύχια της ακροδεξιάς»… Άντε, 41 και σήμερα μείνανε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών