Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 22, 2014

Η Πόλη μας Ανήκει.. Μεγάλη δράση του Μετώπου Νεολάιας της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα

Την Τρίτη, 15 Απριλίου 2014, το Μέτωπο Νεολαίας και η Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποίησαν μεγάλη ενημερωτική δράση σε ολόκληρο τον δήμο των Αθηνών. Ομάδες συναγωνιστών μοιράστηκαν σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου και διένειμαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια, σχετικά με το πρόγραμμα της «Ελληνικής Αυγής» για την Αθήνα.
Τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας επισκέφτηκαν την ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων, και συγκεκριμένα τις γειτονιές του Ερυθρού και των Ελληνορώσων. Δεκάδες έντυπα μοιράστηκαν σε......
κατοικίες, καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα, κάνοντας για ακόμη μια φορά την καρδιά της πόλης να χτυπήσει εθνικιστικά. Παντού υπάρχουν συνθήματα και αυτοκόλλητα στους τοίχους,  για να υπενθυμίζουν καθημερινά στους άθλιους διώκτες μας ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε και θα μείνει.
Ένα δείγμα της βραδιάς των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, που ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, με υποψήφιο δήμαρχο τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, θα αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι είναι η μοναδική ανερχόμενη πολιτική δύναμη, παρά τις σκευωρίες του ξεπουλημένου καθεστώτος και τις συκοφαντίες των καναλιών της εξαπάτησης. Οι διερχόμενοι πολίτες που μας συναντούσαν, αντιδρούσαν με ιδιαίτερη θέρμη στην παρουσία και στον αγώνα μας, ζητώντας έντυπο υλικό, ενώ μας έλεγαν χαρακτηριστικά: «Συνεχίστε τον Αγώνα σας. Σας βλέπουμε και σας χαιρόμαστε. Είστε η ελπίδα αυτού του τόπου».
Προς μεγάλη λύπη του διεφθαρμένου καθεστώτος, που νομίζει ότι με τις γελοιότητες του μπορεί να στρέψει τον ελληνικό λαό εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά και των διαπλεκόμενων μεγαλοκάναλων που κάθε τόσο παρουσιάζουν χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, τους λέμε ότι οι πραγματικές δημοσκοπήσεις γίνονται στο δρόμο, και η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που θέλουν να μας πείσουν. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που οι ίδιοι το γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά για να αστειευτούμε και εμείς λιγάκι, κανείς δεν μπορεί να τους στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο!
Εμείς από την πλευρά μας, μιας και μας αρέσει η ειλικρίνεια, σε αντίθεση με εκείνους, θα τους διαβεβαιώσουμε ότι είναι πολύ δικαιολογημένοι που τρέμουν από τον πανικό τους, γιατί πολύ σύντομα και αυτοί και η σκευωρία τους θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος. Και όσο περισσότερο αυτοεξευτελίζονται καθημερινά με τα βλακώδη δημοσιεύματα τους, τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο πάταγος που θα προκαλέσει η πτώση τους.
 
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών