Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 18, 2014

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΙΟΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ (ΑΓΙΟΝ) ΦΩΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα τραπεί σε φυγή και αυτός όπως ο Νίκος Δήμου για τη βλασφημία του; Δε νομίζουμε.. Στο κόμμα του Έλληνα Τσαουσέσκου είναι "light' αυτά που είπε για την Εκκλησία.

Μετά τον… παλαίμαχο ανθέλληνα και νυν… ποταμίσιο Νίκο Δήμου, που δήλωσε ότι δε θέλει να βλέπει το Άγιον Φως, και ο δημαραίος μπουζουκογαμπρός του μητσοτακέϊκου (και μέγας υβριστής και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής…) δήλωσε στο (βαρδινογιάννειο..) star ότι συμφωνεί και επαυξάνει. Τάχαμου και καλά για λόγους… οικονομίας:

«Επί της ουσίας θεωρώ ότι.....
όλη αυτή η διαδικασία με το να ναυλώνεται αεροπλάνο να πηγαίνει να έρχεται άδειο και όλο αυτό να γίνεται με τιμές αρχηγού κράτους, με τον στρατό στο αεροδρόμιο να το υποδέχεται, και κόστος έχει και υπερβολική διαδικασία είναι. Ιδιαίτερα σ’ αυτές τις περιόδους είναι υπερβολικές όλες αυτές οι διαδικασίες».
Ε βέβαια, στο Άγιον Φως θα ξοδεύουμε τα λεφτά μας; Δεν τα τρώμε καλύτερα στα… μπουζούκια;
(ΥΓ): Οι (Άγιες) μέρες περνούν, αλλά δε βλέπουμε να συγκινούνται απ’ αυτές τις βλασφημίες οι  Ιεράρχες της Εκκλησίας μας. Ειδικότερα εκείνοι οι… εύθικτοι, που έσπευσαν να καταδικάσουν το Ελληνορθόδοξο Κίνημα της Χρυσής Αυγής, υιοθετώντας ψευδέστατα συκοφαντικά επιχειρήματα της άκρας αριστεράς. Γιατί άραγε;
πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ???/ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ????? ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΡΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΕ ????? ΜΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ?????? ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛΟΣΟΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΛΕΕΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών