Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 10, 2014

ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ «ΤΣΑΚΙΣΕΙ» ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ…Η “ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ…

587-2
Ώπα της! Μπήκαν (με τα λόγια βέβαια…) στο παιχνίδι των απειλών κατά της Χρυσής Αυγής και τα παλουκάρια (όπως π.χ. λέμε «Παλουκόγιαννης»…) του ΠΑΜΕ! Ναι, πρόκειται γι’ αυτούς τους μπράβους του σάπιου συστήματος εξουσίας, που όταν ψηφιζόταν το πρώτο Μνημόνιο (2011) και κόχλαζε το Σύνταγμα από 150.000 αγανακτισμένους και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ Έλληνες, φυλάγανε γύρω-γύρω τη βουλή, μπροστά από τα ΜΑΤ κι έχοντας μέτωπο προς τον κόσμο! Κι όταν το.......
οργισμένο πλήθος άρχισε να βαδίζει προς τα «Χειμερινά Ανάκτορα» της σαπίλας, οι «Κοζάκοι» του ΠΑΜΕ χίμηξαν απάνω του σα λυσσασμένα σκυλιά (που ’λεγε κι ο αγαπημένος τους εισαγγελέας Βιζίνσκι, των Δικών της Μόσχας…) και το τσάκισαν!
Ενέργεια που κέρδισε τα εύσημα του Μπουμπούκου-Γεωργιάδη, που δήλωνε ανακουφισμένος αργότερα στα τηλεπαράθυρα: «ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»! Αλλά και του Μιχελάκη, που προ μηνός περίπου, στην εκπομπή του Πρετεντέρη και απευθυνόμενος στην Κανέλλα, επαίνεσε αυτούς τους απαίσιους νταβατζήδες της μνημονιακής εξουσίας, λέγοντας επί λέξει «και δεν ξεχνάμε ότι το 2011 ήταν το ΠΑΜΕ που έσωσε τη βουλή από εμπρησμό». Αυτοί, λοιπόν, οι ροπαλοφόροι της εξουσίας (τότε του Jeffrey, τώρα του φον Αντωνάκη και όλη τους τη ζωή του συστήματος της κλεπτοκρατίας…), απειλούν ανοιχτά την Χρυσή Αυγή με «τσάκισμα». Ιδού η εμετική ανακοίνωση των ψευτο-παλληκαράδων του Σαμαρά:
«Οι νέες προκλήσεις και απειλές από τους φασίστες της δολοφονικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής απέναντι στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και το ΠΑΜΕ, έρχονται να επιβεβαιώσουν για μία ακόμη φορά ότι είναι εχθροί των εργατών και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα ικανοποιήσουν τις ορέξεις αυτών που τους πληρώνουν, των μεγαλοεργολάβων, των εφοπλιστών και όλων αυτών που με διάφορους τρόπους μας πίνουν το αίμα για να θησαυρίζουν. Όλος αυτός ο συρφετός, οι φουσκωτοί της νύχτας, των διαφόρων καταγωγίων, δεν θέλουν εργάτες με δικαιώματα, αλλά σαν νταβατζήδες που είναι επιχειρούν να στήσουν δουλεμπορικά γραφεία ώστε να πασάρουν στα αφεντικά τους εργαζόμενους – δούλους με μεροκάματα των 18 ή των 20 ευρώ, με δουλειά από ήλιο σε ήλιο. Τους ενημερώνουμε, αν νομίζουν ότι οι εργάτες και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα υποκύψουν σε απειλές, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Τους προειδοποιούμε ότι το ΠΑΜΕ, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, δεν είναι τα μπαρ όπου ανατράφηκαν αυτοί. Δεν θα τα βγάλουν πέρα μαζί μας. Οι εργάτες και το κίνημά τους δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Όταν την πουν θα τσακίσουν όχι μόνο τη Χρυσή Αυγή, αλλά και την μήτρα που τους γέννησε, που δεν είναι άλλη από το ίδιο το σύστημα που μας εκμεταλλεύεται για να κονομάνε μια χούφτα παράσιτα».
(ΥΓ) 1: Κόκκινα σκυλιά του συστήματος, ετοιμαστείτε για νέους… αγώνες. Όπως φημολογείται, τον Σεπτέμβριο έρχεται και νέο Μνημόνιο! Τραβάτε να φυλάξετε τη βουλή των αφεντικών σας κι αφήστε τις μαγκιές για αλλού. Γιατί στη Χρυσή Αυγή δεν περνάνε τέτοια κόλπα!
(ΥΓ) 2: Ρε σεις, μήπως τα… παρεξηγήσαμε τα μαντρόσκυλα του Σαμαρά; Μήπως όταν λένε πως θα «τσακίσουν τη Χρυσή Αυγή», εννοούν ότι θα την τσακίσουν στις… ψευδομαρτυρίες; Καθότι αυτοί είναι που πάνε ψευδομάρτυρες στην αστική «δικαιοσύνη» και καταθέτουν ότι η Χρυσή Αυγή τους έκανε… δολοφονική επίθεση στο Πέραμα…
(ΥΓ) 3: Μεγαλοεργολάβοι του ΠΑΜΕ, εντάξει, το ξέρει το σύστημα ότι κάνετε πλάκα που λέτε ότι θα το… τσακίσετε κι αυτό, αλλά ειδικά με τον Σαμαρά μην παίζετε! Γιατί δε θέλει και πολύ να πάρει τίποτα… ανάποδες στροφές και να σας κόψει τα… κοκαλάκια που σας πετάει κατά καιρούς.
Και τότε πράγματι θα χρειαστεί να γίνετε εργάτες και να δείτε πως βγαίνει το ψωμί!
Άιντε μπράβο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών