Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 23, 2014

Η.Κασιδιάρης: “Σύριζα και ΝΔ έχουν προσκυνήσει την Τουρκία - Πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη” ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την υπόθεση της Σουλεϊμάν Σαμπιχά, η οποία έμεινε τελικά εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από την διαδικτυακή εκπομπή της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" κατακεραύνωσε το απόκομμα του Τσίπρα χαρακτηρίζοντας το «τουρκοπροσκυνημένο».
Μάλιστα, ο Συναγωνιστής δήλωσε πως υποστηρίζει την συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία μίλησε κατά της τουρκικής προπαγάνδας στη Θράκη και υπερασπίστηκε τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας. Επιπλέον, πρόσθεσε πως από το τουρκικό προξενείο πήραν τηλέφωνο τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησαν να την βγάλουν από το ευρωψηφοδέλτιο.
Παράλληλα, επιτέθηκε και στο κόμμα της ΝΔ χαρακτηρίζοντας την «ανθελληνικό κόμμα»με αφορμή την αναφορά της Κωνσταντινούπολης ως Istanbul από τον υφυπουργό Εξωτερικών Κυριάκο Γεροντόπουλο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως για το Λαϊκό Σύνδεσμο πρωτεύουσα της Ελλάδας ήταν, είναι και θα είναι η Κωνσταντινούπολη!

1 σχόλιο:

  1. Συνεχίστε τον ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.. Αυτές οι εκλογές είναι ΚΡΙΣΙΜΕΣ προκειμένου να σταματήσει η κατρακύλα της Ελλάδος και να πάψουν τα σιχαμένα "παπαγαλάκια" να προκαλούν ΑΗΔΙΑ μιλώντας για πλεονάσματα σε μια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που όμοιά της ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ο πλανήτης μετά τις εποχές ΣΤΑΛΙΝ και ΧΟΤΖΑ στην Αλβανία.. Συνεχίστε τον αγώνα σας γιατί τον νιώθουμε και ΔΙΚΟ ΜΑΣ αγώνα.. 31 και σήμερα για τις Ευρωεκλογές!! 24 και σήμερα για τις κλωτσιές στο ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ μέσω της Τοπικής Αυτοδικοίκησης.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών