Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 26, 2014

Bankingnews: "Θρίαμβος της Χρυσής Αυγής, εντυπωσιακή αύξηση ποσοστών - Αναδεικνύεται η τρίτη ισχυρότερη πολιτική δύναμη της Ελλάδος"


Bankingnews: Θρίαμβος της Χρυσής Αυγής, εντυπωσιακή αύξηση ποσοστών - Αναδεικνύεται η τρίτη ισχυρότερη πολιτική δύναμη της Ελλάδος

Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα Bankingnews αναλύει τον εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.
Η απάντηση της κοινωνίας στις πολιτικές διώξεις της Χρυσής Αυγής ήταν όχι απλά μήνυμα αλλά πολιτικός σεισμός...
Εκλογικός θρίαμβος της Χρυσής Αυγής κατεγράφη σε όλη την Ελλάδα στις ευρωεκλογές με ποσοστό 9,3% δικαιώνοντας τα συνεχή ρεπορτάζ του bankingnews.gr που έκαναν λόγο για εκλογικό θρίαμβο με ποσοστό μεταξύ 10-11%.
Το εντυπωσιακό των ποσοστών της Χρυσής Αυγής είναι ότι στις ευρωεκλογές σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές σημείωσαν αύξηση παντού. Το εντυπωσιακό είναι ότι.....
η Χρυσή Αυγή ανακηρύχτηκε με την βούληση και την ψήφο του ελληνικού λαού τρίτη εκλογική δύναμη στην Ελλάδα. Το εντυπωσιακό είναι ότι η Χρυσή Αυγή παρ΄ ότι ξεκίνησε από την χειρότερη θέση εκκίνησης με την ηγεσία της προφυλακισμένη, χωρίς καμία προβολή απομονωμένη από όλα τα μέσα ενημέρωσης και χωρίς καμία κρατική επιδότηση κατάφερε να διασπάσει όλες τις δυνάμεις που στηρίχθηκαν από μηχανισμούς και να καταστεί η πλέον ισχυρή πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που κατάφερε να αυξήσει σε απόλυτα μεγέθη τα ποσοστά της.
Το εντυπωσιακό είναι ότι η Χρυσή Αυγή κάτω από ακραίες πρακτικές φίμωσης, κάτω από συνθήκες λυσσαλέων επιθέσεων και λεκτικών κακοποιήσεων που ξεπερνούν τα όρια του φασισμού, κατάφερε όχι μόνο να αυξήσει τα ποσοστά της αλλά να μπορεί να επικαλείται ότι είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών.
Η τρίτη θέση είναι εκλογικός θρίαμβος για την Χρυσή Αυγή και ένα ηχηρό ράπισμα στην ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά που προσπάθησε να εξοντώσει πολιτικά την Χρυσή Αυγή και την ηγεσία της υπό τον Ν. Μιχαλολιάκο.
Οι χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής κατά βάση παραδοσιακοί δεξιοί απομακρύνθηκαν από την εκφυλισμένη ΝΔ το κόμμα που δεν εκπροσωπεί την δεξιά στην Ελλάδα. Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς ηττήθηκαν από τα δεξιά. Όμως η ΝΔ και ο Α. Σαμαράς ηττήθηκαν και από τα Αριστερά. Η διαφορά των 3,9 μονάδων πανελλαδικά ή η διαφορά 9 μονάδων στην β΄ περιφέρεια Αττικής είναι μεγάλη ήττα για την ΝΔ.
Το ΠΑΣΟΚ διασώθηκε διότι συσπείρωσε την έσχατη στιγμή μέρος των ψηφοφόρων του αλλά δεν παύει να έχει χάσει το 4,5% ή το 38% της εκλογική του δύναμης σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2012. Η ΝΔ έχασε τόσο από τα Δεξιά όσο και από τα αριστερά. Η μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής όμως είναι ένα διττό μήνυμα προς την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι φασιστικό ή νεοναζιστικό κόμμα είναι η εθνικιστική λύση και ιδέα με την οποία ταυτίστηκε μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Ο κάθε ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής είναι υπερήφανος με το εκλογικό αποτέλεσμα. Η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που κατέγραψε τόσο μεγάλη άνοδο και αύξηση ποσοστών παντού στην κυριολεξία παντού.
Υποσημείωση: Η νίκη της Δεξιάς της παραδοσιακής δεξιάς έναντι της εκφυλισμένης ΝΔ που επικαλείται ότι προέρχεται από την δεξιά αλλά στην κυριολεξία έχει εγκαταλείψει δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών