Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 16, 2014

BBC: Ο δικομματισμός κατέρρευσε - Η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει!

Ανησυχούν στο BBC ότι η νοητική τρομοκρατία που επεβλήθη στους Έλληνες πολίτες που επιθυμούν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή δεν θα αποδώσει.

Με άρθρο του στο BBC, ο αρθρογράφος Κρις Μόρις σημειώνει πως τα καινούργια κόμματα ανακατεύουν την πολιτική τράπουλα. Η πρώτη εξήγηση είναι ότι η οικονομική κατάρρευση των προηγούμενων ετών έχει αφήσει τα σημάδια της στο πολιτικό πεδίο.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και στη Χρυσή Αυγή που κερδίζοντας ψήφους από τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους, αναμένεται να εκλέξει ευρωβουλευτές.

«Πολλοί Έλληνες θα ντραπούν με αυτή την εξέλιξη, αλλά οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής...
δεν δίνουν δεκάρα» σημειώνεται στο άρθρο για να καταλήξει «έτσι, η ελληνική πολιτική έχει πολύ να την παρακολουθεί κανείς με ενδιαφέρον, όπως πάντα. Οι αισιόδοξοι ελπίζουν ότι η τραυματική εμπειρία των τελευταίων χρόνων, θα γεννήσει ένα καθαρότερο, πιο υπεύθυνο πολιτικό σύστημα. Αλλά θα είναι μια δύσκολη διαδρομή και αυτές οι εκλογές θα είναι μια σημαντική δοκιμασία».

Επισημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολλές εκπλήξεις στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και σε εκείνες για το Ευρωκοινοβούλιο. Η διάλυση του παλιού δικομματισμού, φέρνει νέα δεδομένα.
Όπως σημειώνει: «Το ΠΑΣΟΚ που... έτρεξε την Ελλάδα σαν μια οικογενειακή επιχείρηση, έχει σοβαρό πρόβλημα, ενώ η ΝΔ είναι σε καλύτερη μοίρα καθώς δεν υπάρχει έτερη επιλογή».

Από εκεί και πέρα, όμως, η ανάδυση του ΣΥΡΙΖΑ με αφίσες που ρητορεύουν κατά της λιτότητας, μπορεί να γίνει ο νικητής των εκλογών και στη συνέχεια να απαιτήσει νέες εθνικές εκλογές.
Ο Κρις Μόρις ρωτάει και απαντάει ταυτοχρόνως: «Μπορεί κανείς να τον σταματήσει; Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι μπορεί».

Την ίδια στιγμή το νεότευκτο Ποτάμι μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις γύρω από το ποιος είναι πίσω από το κόμμα, σημειώνει το άρθρο του BBC, ενώ πολλοί μίλησαν για πυροτέχνημα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Τι λε ρε μεγάλε, δεν ντρέπονται τα λαμόγια που τόσα χρόνια ψηφίζανε και ψηφίζουν ακόμα πασόκ, νδ, σύριζες και κκέδες και φτάσανε τον τόπο στο αμήν και ακόμα παραπέρα και θα ντραπώ εγώ που επέλεξα τους πιο τίμιους και αγνούς αγωνιστές...
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!
    (συγγνώμη βρε πασπαρτού, αλλά έλεος, δεν πάει άλλο η υποκρισία τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών