Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 11, 2014

Η Μαριλένα Κοππά -Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ - τορπιλίζει τον Βενιζέλο "Μην ψηφίζετε ΕΛΙΑ - ΠΑΣΟΚ, ψηφίστε Σαμαρά. Ένα δεκανίκι ειναι πια το ΠΑΣΟΚ"

Νέα εγκεφαλικά στο Βενιζέλο και στην κουστωδία του (ΕΛΙΑ - ΠΑΣΟΚ) προκαλεί η νυν ανεξάρητη, και πρώην Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαριλένα Κοππά.

Σχετικά με τη δυναμική του ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ στην κοινωνία η συνεργάτιδα του Γεωργίου Παπανδρέου (ΓΑΠ) δεν ήταν καθόλου επιεικής και δεν στρογγύλεψε καθόλου τα γεγονότα φανερώνοντας ότι το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ έχει μηδενική παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας και πως είναι απλά ένα δεκανίκι του Σαμαρά.

Κάλεσε μάλιστα τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, όσους απέμεινα, "να μην πετάξουν την ψήφο τους στην ΕΛΙΑ", αλλά "να ψηφίσουν Σαμαρά", καθώς ο Βενιζέλος έχει δημιουργήσει ένα κόμμα που....
όχι απλά δεν πείθει αλλά δεν έχει καμιά ιδεολογική πυξίδα!!

Η συνέντευξη δόθηκε στο EurActiv.gr και τα σχετικά αποσπάσματα είναι τα εξής:

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, όχι μόνο δεν μπορεί να ενοποιήσει τον κεντροαριστερό χώρο στην Ελλάδα, αλλά «ούτε καν το ίδιο του το κόμμα».  

Το δίλημμα «ψηφίστε μας για να μείνει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος στην κυβέρνηση» είναι «αυτοκτονικό» για τους εξής τρεις λόγους:  
- Όποιος θέλει Σαμαρά θα ψηφίσει ΝΔ και όχι δεκανίκια. 
 - Επειδή το «ΕΛΙΑ ή χάος» δεν πείθει ούτε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του. 
 - Επειδή, όταν γίνεται σαφές ότι η εξουσία είναι αυτοσκοπός, η μπλόφα γίνεται προφανής και δεν πιάνει τόπο.

Υ.Γ.
Και ο ΓΑΠ κάνει ότι μπορεί για να διαλύσει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ. Έχει τρομερές ικανότητες αυτός ο άνθρωπος. Ότι πιάνει γίνεται..... καπνός!!

1 σχόλιο:

  1. Ε, ρε γέλια. Τρώγονται μεταξύ τους σαν τα σκυλιά. Έχουν ξεχάσει ότι όποιος άγγιξε μνημόνιο κάηκε. Το τέλος του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ είναι κοντά. Δεν πειράζει όμως καλύτερα έτσι να διαλυθούν μια ώρα αρχύτερα. Όπου πάει αυτός ο τζέφρυ, φέρνει την καταστροφή. Και μετά λένε για τον Μητσοτάκη. Αυτός είναι χειρότερος.
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού έρχεται. Και είναι ασταμάτητη. Είναι η μοναδική μας ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών