Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 24, 2014

Παταγώδης αποτυχία Σαμαρά: Όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί - Τρεις κι ο κούκος στο Σύνταγμα


Παταγώδης αποτυχία Σαμαρά: Όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί - Τρεις κι ο κούκος στο Σύνταγμα

Σε ανεπανάληπτο φιάσκο εξελίχθηκε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην πλατεία Συντάγματος.
Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια από τις μικρότερες συγκεντρώσεις που έχει πραγματοποιήσει ποτέ στην Αθήνα το κόμμα στην ιστορία του. Ζήτημα είναι οι συγκεντρωμένοι να έφτασαν τα 800 άτομα, ενώ ανάλογα εντυπωσιακά μικρή ήταν και διάρκειά της η οποία δεν ξεπέρασε τα 20 λεπτά
Ταυτόχρονα ακατανόητο παραμένει το ζήτημα, γιατί η Αστυνομία πήρε εντολή να κλέισει τους παρακείμενους στην πλατεία δρόμους, καθώς δεν υπήρχε λόγος και το μόνο που κατάφερε να ήταν να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους γύρω δρόμους.
Νομίζουμε ότι.....
ούτε ο Αντώνης Σαμαράς αλλά ούτε και η ΝΔ άξιζαν κάτι που θύμιζε τελικά περισσότερο σε happening παρά σε προεκλογική συγκέντρωση και μάλιστα κυβερνώντος κόμματος.
Defencenet 19:30Ούτε 500 πολίτες δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομιλία του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά και η οποία ενώ ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19.00 ακόμα δεν έχει αρχίσει και κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα πραγματοποιηθεί.
Για την συγκέντρωση υπολογίζανε στην Συγγρού να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 5.000 πολίτες, οι οποίοι όμως πολύ δύσκολα θα συγκεντρωθούν. Κάτω από την εξέδρα που θα μιλήσει ο Α.Σαμαράς (σήμερα είναι και τα γενέθλιά του) οι αστυνομικοί είναι διπλάσιοι από τους πολίτες και αποδεικνύεται ότι δεν ήταν καλή η ιδέα να κάνει εκεί την συγκέντρωσή του το κόμμα.
Η απόφαση ελήφθη με στόχο να γίνει μία επίδειξη αυτοπεποίθησης του πρωθυπουργού και παράλληλα να αποκρουστούν οι κατηγορίες ότι ο Σαμαράς έκανε μία προστατευμένη εκστρατεία μακριά από τον κόσμο και ήταν σωστή ως σκεπτικό, αλλά ως εφαρμογή αποδεικνύεται πολύ δύσκολη.
Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποια πούλμαν που εστάλησαν σε γειτονικούς νομούς και στο υπόλοιπο νομού Αττικής, επιστρέφουν άδεια.
Αυτή στην στιγμή οι ρεπόρτερ του defencenet.gr που βρίσκονται στο σημείο αναφέρουν ότι δύο φορτηγά με σημαίες μοιράζουν στους 500 οπαδούς του κόμματος σημαίες για να υπάρχει ... "μπούγιο". Αν τελικά πραγματοποιηθεί η ομιλία το defencenet.gr θα την μεταδώσει ζωντανά από την στιγμή που επιτρέψει να μεταδοθεί ζωντανά το κόμμα. Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει εικόνα στο site της ΝΔ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Νά συμβεί το ίδιο και στίς... κάλΤΣες!
    Νά ψάχνει την ψήφο του ο κερατάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών