Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 29, 2014

Νέα ασύστολα ψέματα (τα τελευταία του...) από τον Σαμαρά στον Παπούλια


Νέα ασύστολα ψέματα (τα τελευταία του...) από τον Σαμαρά στον Παπούλια

Ακόμη ένα ρεσιτάλ ψευδολογίας έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον Κάρολο Παπούλια. Θεωρώντας, για μια ακόμη φορά, ότι απευθύνεται σε άτομα με χαμηλή νοημοσύνη και ασθενή μνήμη ο παριστάνων τον Πρωθυπουργό δήλωσε, εντελώς ανερυθρίαστα, ότι «απομένουν λίγα βήματα ακόμη για να τελειώσει οριστικά το άγχος και ο εφιάλτης του ελληνικού λαού».
Σαν να μην  έφτανε αυτό, είπε επίσης ότι «το κλίμα είναι καλό για την Ελλάδα. Οι εταίροι μας αναγνωρίζουν τις προσπάθειες, τις θυσίες; Και τις επιτυχίες της οικονομίας», ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι «το κλειδί για εμάς και για εκείνους είναι διατήρηση της πολιτικής σταθερότητας και αυτόν τον δρόμο θα τον βαδίσουμε μέχρι τέλους».
Κρίνοντας, φυσικά, από .....
το παρελθόν του Σαμαρά και γνωρίζοντας πολύ καλά πόσα τεράστια και χοντρά ψέματα έχει πει θεωρούμε απολύτως σίγουρο ότι και τώρα ψεύδεται ασύστολα.
Για να τελειώσει πραγματικά το άγχος και ο εφιάλτης του Ελληνικού Λαού θα πρέπει να τελειώσουν πολιτικά και αυτοί που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση. Όταν ο μισητής των πάντων Σαμαράς υποστηρίζει ότι το κλειδί είναι η πολιτική σταθερότητα, αυτό σημαίνει ότι επιζητεί την διατήρηση της παρούσας κατάστασης, προκειμένου να διαιωνισθεί η κυριαρχία των διεθνών τοκογλύφων εις βάρος της Ελλάδος. Το κλίμα, λοιπόν, «είναι καλό» γι αυτούς που θησαυρίζουν ασύστολα κατά του Ελληνικού λαού, όπως επίσης «είναι καλό» και για τους ντόπιους εντολοδόχους τους.
Ως ξοφλημένος πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά πολιτικάντης ο Σαμαράς, προσπαθεί να παρατείνει όσο το δυνατόν περισσότερο την θητεία του ώστε να φέρει εις πέρας την αντεθνική του αποστολή. Στα πλαίσια αυτά δεν διστάζει να ψευδολογεί ασύστολα, να διαστρεβλώνει πλήρως την πραγματικότητα, να γελοιοποιεί την σοβαρότητα. Την Κυριακή το βράδυ υπέστη ήττα 7 μονάδων και όμως το ύφος των δηλώσεων του ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ σαν να είχε νικήσει.
Πέρα από τις όποιες εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Παπούλια και τα γλυκόλογα μεταξύ τους, η κοινωνική πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Και έχει διαμορφωθεί έτσι, με σαφή αρνητικό χαρακτήρα, από τον Σαμαρά και την κυβέρνησή του. Γι΄ αυτό, όπως είπαμε και πριν, ο εφιάλτης του Ελληνικού Λαού θα τελειώσει με την αποπομπή αυτής της κυβέρνησης από την εξουσία και με τις Εθνικολαϊκές δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να αποτελούν τον φωτεινό φάρο αντίστασης και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.
Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών