Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 25, 2014

Πρετεντέρης: "Δυστυχώς αποτύχαμε με τη Χρυσή Αυγή... Οι ψηφοφόροι της εκφράζονται από αυτή"

pretenteris-papagalos-Loumidi
Γράφει ο Αντίοχος.

Την πλήρη απογοήτευσή του για τα αποτελέσματα της κατασταλτικής πολιτικής του συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής (στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος με ρόλο πρωταγωνιστικό…), εκφράζει με άρθρο του στο «Βήμα», στο παρά ένα των εκλογών, ο γνωστός Πρετεντέρης. 

Ιδού:
«Δυστυχώς αποτύχαμε
Αν θέλουμε να είμαστε έντιμοι με τους εαυτούς μας πρέπει να ομολογήσουμε ειλικρινά ότι η δημοκρατική πολιτεία απέτυχε ως τώρα να αντιμετωπίσει το φαινόμενο Χρυσή Αυγή. Όποια μέθοδο κι αν δοκίμασε… Τη Χρυσή Αυγή στηρίζει ένα......
ικανοποιητικό ποσοστό Ελλήνων πολιτών όχι επειδή είναι θυμωμένοι, αγανακτισμένοι, παραπλανημένοι ή παρασυρμένοι. Τη στηρίζουν επειδή τους εκφράζει. Επειδή συμφωνούν μαζί της. Αν όχι σε όλα, τουλάχιστον στα βασικά…».
Προς τι αυτή η εξομολόγηση του Πρετεντέρη, ανήμερα των εκλογών; Προφανώς, γνωρίζοντας πολύ καλά τις κρυφές μετρήσεις και τις διαθέσεις της κοινής γνώμης, εκφράζει… προκαταβολικά την απογοήτευσή του για το… τσουνάμι που έρχεται σήμερα!
(ΥΓ): Και πολύ χάζι θα κάνουμε τα μούτρα του –και όχι μόνον αυτού- όταν θα σχολιάζει απόψε το βράδυ και όλα τα επόμενα βράδια την επέλαση των Ελλήνων εθνικιστών! Μόνο και μόνο γι’ αυτό το υπέροχο θέαμα, αξίζει η ψήφος μας στην Χρυσή Αυγή!

1 σχόλιο:

  1. Ρε 'ΑΣΤΕ ΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ και πάτε να ψηφίσετε!!! Έλεος!! Συντηρούν την Νουδούλα και το πασοκ (ήμαρτον, το κλεφτο-πασοκ) οι γέροι που πάνε να ψηφίσουν γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν σήμερα.. Και η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ, η ΡΙΜΑΓΜΕΝΗ, η ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ, η ΑΝΕΡΓΗ γενειά των 30αριδων και τον 40αριδων ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ και τις ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ.. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών