Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 22, 2014

Ποιός έτρεξε να υποστηρίξει τον... Μπάγκς Μπάνυ της Αριστεράς;! Φυσικά το σαμαρικό Antinews

Κυριολεκτικά πάταγο έχει κάνει η, κατ' ουσίαν, αποκάλυψη ότι ο ανώμαλος πολιτικός που παίζει με το... καρότο και πίνει..."περίεργα σφηνάκια" είναι ο... φέρελπις υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Διάφοροι ηθικοπλάστες έσπευσαν να υπερασπίσουν την ιδιωτικότητα του νεαρού πολιτικάντη και να μιλήσουν για.. εκβιασμούς και άθλιες μεθόδους καμόρας για πλήξουν την.. αριστερά!!!

Δεν περιμέναμε ωστόσο ο βρει υποστηρικτή ανάμεσα στους... "πολέμιους" της αριστεράς του κιναιδισμού και της απελευθέρωσης - των παντων -.
Το περιβάλλον Σαμαρά λοιπόν, μέσω του διαδικτυακού του οργάνου (antinews) έγραψε ένα άρθρο που ουσιαστικά επικροτεί την... σεξουαλικότητα του Γαβριήλ και ψέγει τον......
"αυριανιστή" δημοσιογράφο που τον... εκβιάζει επειδή τολμά να δείχνει και να λέει στον κόσμο τι... ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ανθρώπους έχει βάλει το καθεστώς να μας διοικούν.

Εμείς ανεβάζουμε όλο το κείμενο του antinews για να διαπιστώσετε τη στήριξη που απολαμβάνει ο Σακελλαρίδης και η Αριστερά της Ανωμαλίας από τον Σαμαρά, ως πρόκριμα της μεγάλης... συγκυβέρνησης του 2015;!;!;!


Η κοινωνική και πολιτική απαξία είναι φαινόμενα χωρών που βρίσκονται σε βαθιά κρίση. Και δεν θα..... μπορούσε και η Ελλάδα να ξεφύγει από αυτή τη λογική. Πρακτικές σαν κι αυτές που δίδαξε ο «Αυριανισμός» τη δεκαετία της κυριαρχίας του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και λίγα χρόνια μετά, είχαν σιγά – σιγά εκλείψει, αν και κατά διαστήματα στα μέσα ενημέρωσης τα φαινόμενα ξεφτίλας είναι αρκετά. Φαίνεται ότι και σήμερα κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν πολιτικά παιχνίδια χρησιμοποιώντας αυτές τις άθλιες πρακτικές με βίντεο, ροζ ιστορίες, εκβιασμούς και πιέσεις. Ξαναγυρίζουμε άραγε στην εποχή που πρώτο θέμα ήταν τα.... μπαλκόνια της Μιμής σε κοινή θέα; Ξαναγυρνάμε στις εποχές που οι φωτογραφίες από την προσωπική ζωή του ΓΓ του υπ. Πολιτισμού Χρ. Ζαχόπουλου βγήκαν φόρα παρτίδα και τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας; Επιστρέφουμε στη λογική των DVD, των κομιστών και των εκβιασμών που κρύβουν πολύ χρήμα και πολιτικούς εκβιασμούς;
Τα όσα γράφουμε αφορούν ασφαλώς την υπόθεση της σύγκρουσης του υποψήφιου για το δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδη και της Ζούγκλας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία είναι η εξής: Μεταξύ των δύο γύρων των δημοτικών εκλογών υπήρχαν φήμες ότι κάποιος υποψήφιος είναι πρωταγωνιστής σε ροζ βίντεο. Την είδηση είχε η Ζούγκλα αλλά το βίντεο δεν βγήκε ποτέ. Κι ενώ η φημολογία έδινε κι έπαιρνε για το ποιος είναι ο πολιτικός, προχθές βγήκε ο Γ. Σακελλαρίδης και είπε ότι δέχεται πολιτικό εκβιασμό και ότι χτυπάνε την Αριστερά, φωτογραφίζοντας τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο. Ο δημοσιογράφος απάντησε ποιο ξεκάθαρα λέγοντας ουσιαστικά ότι πρωταγωνιστής του ροζ βίντεο είναι ο κ. Σακελλαρίδης, τον χαρακτήρισε ανεύθυνο και του ζήτησε να παραιτηθεί. Στην υπόθεση έχουν εμπλακεί κόμμα, δημοσιογραφικές ενώσεις και πολλοί άλλοι. Σε ότι αφορά το βίντεο, οι φήμες λένε ότι πρόκειται για μια υπόθεση σε chat room όπου κάποιος φαίνεται και χρησιμοποιεί ένα... καρότο. Εν πάση περιπτώσει είναι αδιάφορο τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, πώς κάνει σεξ στη γυναίκα του, αν είναι ανώμαλος, αν είναι ηλίθιος και βγάζει φόρα παρτίδα τα άπλυτά του κλπ κλπ. Είναι αδιάφορο μέχρι του σημείου που δεν θα προκαλεί την κοινωνία και φυσικά δεν θα εμπλέκεται σε έκνομες ενέργειες όπως παιδοφιλία κ.λπ.
Σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε τις φήμες για το αν ο πρωταγωνιστής είναι ο Σακελλαρίδης, ο Φαταουλίδης ή ο Πηδηχτουλίδης. Όποιος θέλει ας είναι, ωστόσο, οφείλουμε να τονίσουμε δύο – τρία πολύ βασικά θέματα.
1.Το πρώτο είναι ότι αν κάποιος είναι πολιτικός πρέπει να προσέχει πολύ τις προσωπικές του στιγμές. Αλλά και πολιτικός να μην είναι η προσωπική ζωή του καθενός είναι... προσωπική και οφείλει να τη διαφυλάττει. Αν δεν μπορεί κακό του κεφαλιού του.
2.Νεανικές τρέλες έχουμε κάνει όλοι. Βεβαίως, όμως, ανωμαλίες και σεξουαλικές παρεκτροπές δεν αποτελούν κοινή πρακτική. Όποιος είναι ανώμαλος και μάλιστα μπαίνει στο ίντερνετ και δείχνει την ανωμαλία του, θα πρέπει να ξέρει ότι τα βίντεο πολλές φορές πάνε σε λάθος χέρια. Αν θέλει να χρησιμοποιεί καρότο, αγγούρι ή δονητή χωρίς να τον βλέπει κανείς, στην κρεβατοκάμαρά του, είναι πρόβλημά του και καλύτερα να αναζητήσει και κανέναν ψυχίατρο να λύσει τα σεξουαλικά του προβλήματα. Όταν όμως θέλει να έχει και θεατές, τότε το πράγμα ξεφεύγει και πρέπει να ξέρει ότι ίσως εκτεθεί σε κάποια φάση της ζωής του, είτε είναι πολιτικός είτε όχι.
3.Ομοφυλόφιλοι υπάρχουν στην πολιτική, και στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Όπως και στο «αντρικό» ποδόσφαιρο, όπως και σε όλα τα επαγγέλματα. Δεν θα καταδικάσουμε εμείς την ομοφυλοφιλία ούτε θα κάτσουμε να αναλύσουμε ζητήματα που έχουν λυθεί εδώ και δεκαετίες. Άλλο όμως ο ομοφυλόφιλος που σέβεται τον εαυτό του και τους γύρω του κι άλλο ο ανώμαλος. Η διαστροφή δεν είναι σίγουρα αποδεκτή από κανέναν, κυρίως όταν γίνεται και... βίντεο. Είτε είναι κανείς γνωστός, πολιτικός, ηθοποιός, ποδοσφαιριστής είτε όχι η ανωμαλία είναι ίδια.
4.Η προσωπική ζωή του καθενός δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο εκβιασμού από κανέναν. Αν θέλουν να χτυπήσουν τον Σακελλαρίδη ή οποιονδήποτε άλλον έχουν ένα σωρό πράγματα να βρουν. Αν φτάσουμε στο σημείο να καθορίζεται η πολιτική ζωή από ροζ βίντεο και γαργαλιστικές ιστορίες που αρέσουν στο κόσμο, αν η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται με όρους.... καρότου και αγγουριού τότε κάνουμε το ίδιο λάθος με αυτόν που -πιθανότατα- δημοσιοποιεί την ανωμαλία του. Γινόμαστε και οι ίδιοι ανώμαλοι δηλαδή αφού χαζεύουμε την τσόντα και την βρίσκουμε το βίτσιο του καθενός.
Και λίγα λόγια για τη δημοσιογραφία αν υποθέσουμε ότι υπάρχει όντως το βίντεο, ασχέτως ποιος είναι ο πρωταγωνιστής. Οι εκβιασμοί που μπορεί να υποκρύπτουν ποινικά κολάσιμες πράξεις δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτοί από κανέναν. Πρέπει να σταματήσει αυτό το εξευτελιστικό και βρόμικο παιχνίδι που άνοιξαν κάποτε οι «αυριανιστές» και βρήκαν άξιους διαδόχους στις φυλλάδες που εκβιάζουν και βγάζουν χρήματα ή πουλάνε παραγοντιλίκι. Και αυτό θα γίνει μόνο εφόσον η κοινή γνώμη καταδικάσει όλους αυτούς τους άθλιους εκβιαστές απ’ όπου κι αν προέρχονται.

2 σχόλια:

  1. Να τ' αφήσουν αυτά τα εμετικά για δήθεν "προσωπική ζωή".
    Προσωπική ζωή είναι αυτά που κάνεις ΝΟΜΙΜΑ στον προσωπικό σου χώρο.
    Αυτά που κάνεις σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ δεν είναι προσωπική ζωή. Για παράδειγμα, ενώ έχεις το δικαίωμα να είσαι γυμνός όπως σε γέννησε η μάνα σου στον προσωπικό σου χώρο, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ γιατί παραβιάζεις τους ηθικούς κανόνες που έχουμε θέσει ως κοινωνία και υποχρεώνεις ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ να βλέπουν τα "προσόντα" σου.
    Το διαδίκτυο είναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ αφού εκεί έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να βρίσκεται ο καθένας μας, ακόμη και ΑΝΗΛΙΚΟΙ.
    Θα μπορούσε κάλλιστα στη θέση των φοιτητών, να βρίσκονται ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ή ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ.
    Άρα ο "Μπαγκς Μπάνι" έτρωγε το καρότο, δηλαδή συνευρισκόταν σεξουαλικά, έχοντας πλήρη συναίσθηση (εκτός κι αν είναι μειωμένου καταλογισμού) ότι απέναντί του ίσως να βρίσκονται ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
    Αυτό, τον χαρακτηρίζει ως ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟ, όπως είναι και οι περισσότεροι απ' αυτούς που μας κυβερνούν, καθότι ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, γνωρίζοντας και έχοντας καταγεγραμμένες τις ανωμαλίες και τα εγκλήματά τους, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.
    Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με πρόσωπα που διεκδικούν να με αντιπροσωπεύσουν, εκφράζοντας τη βούλησή μου μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ.
    Με άλλα λόγια, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ (εκτός από την ώρα που πηδάνε τις νόμιμες γυναίκες ή φιλενάδες τους, ή ερωτοτροπούν μαζί τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συναγωνιστές γεια σας.Έχω σχολιάσει και κατά το παρελθόν εδώ μέσα, περίπου ενάμισυ χρόνο πριν.Τώρα θέλω να αναφερθώ σε ένα λίγο άσχετο θέμα,το οποίο όμως είναι πολύ σημαντικό.
    Με χαρά βλέπω πολλούς εθνικιστές να σχολιάζουν σε πάρα πολλές ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο, σχεδόν σε κάθε σελίδα που μπαίνω.Τις τελευταίες μέρες, για δικούς μου λόγους και λόγω ηλικίας μπήκα στην ιστοσελίδα ischool.e-steki.gr Είναι μια σελίδα για μαθητές, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.Εκ πρώτης όψεως φαίνονται όλα καλά:συζητάμε για μαθητικά θέματα,ανταλλάσσουμε απόψεις κτλ.Ωστόσο,μέσα σε εκείνη την σελίδα γίνεται απαίσια ανθελληνική προπαγάνδα.Μέχρι τώρα δίνω μόνος μου την μάχη του εθνικισμού εκεί μέσα.Αυτό που ζητάω είναι να αρχίσουν να εμφανίζονται και στο ischool εθνικιστές που να προβάλλουν εθνικιστικές θέσεις και ιδέες.
    Και θα πει κάποιος:μα με το ischool.e-steki.gr θα ασχολούμαστε;Κι όμως,είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή μαθητική κοινότητα στην Ελλάδα.Ειδικά την περίοδο πριν και μετά τις πανελλήνιες μαζεύονται πολλοί μαθητές εκεί μέσα.Και όπως σας είπα εκεί μέσα γίνεται εκτεταμένη ανθελληνική και ομοφυλοφιλική προπαγάνδα από ανθέλληνες αριστερούς που(προφανώς) παριστάνουν τους εφήβους.
    Θέλουμε εθνικιστές εκεί μέσα να σχολιάζουν! Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών