Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 11, 2014

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ «ΘΗΛΥΚΟΥ ΜΥΑΛΟΥ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ!

xrusi-augi-vouli
Γράφει ο Αντίοχος.

Λύσσαξε το σάπιο καθεστώς και τα μπουκωμένα (από το πολύ φαί…) παπαγαλάκια του, από τη δυναμική υποδοχή του φυλακισμένου Αρχηγού και των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη βουλή, κατά τη συζήτηση για την (προαποφασισμένη…) άρση της ασυλίας τους. Και θεώρησε «υπευθύνους» γι’ αυτή τη δυναμική υποδοχή, τους επιστημονικούς συνεργάτες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Κι έβαλε σκοπό να τους εκδικηθεί για το «θράσος» τους! Ιδού πως:
«Νομοσχέδιο – “φωτιά” από τον Αθανασίου! Καθοριστικός ο ρόλος των υποθέσεων Χρυσής Αυγής και Λιάπη  
Τέλος στα προνόμια των βουλευτών οι οποίοι συλλαμβάνονται για......
οποιαδήποτε κακούργημα και σειρά πλημμελημάτων  βάζει νομοσχέδιο του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή. Στην ουσία πρόκειται για την κατάληξη μιας διεργασίας η οποία ξεκίνησε από τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών αλλά και την υπόθεση Λιάπη με την επικρατούσα άποψη να λέει πως η Πολιτεία δεν μπορεί να παρέχει προνόμια σε έκνομους βουλευτές οι οποίοι προκαλούν το κοινωνικό αίσθημα με τις πράξεις τους.
Σύμφωνα με την διάταξη: Η άσκηση του λειτουργήματος του βουλευτή συνδέεται με την παροχή ορισμένων ατελειών και προνομίων. Η τέλεση όμως από τον βουλευτή οποιουδήποτε κακουργήματος και σειράς πλημμελημάτων, ατιμωτικών επί της ουσίας πράξεων αναιρεί την δικαιολογητική βάση των παροχών αυτών.
Ως εκ τούτου η αμετάκλητη παραμπομπή του σε ακροατήριο για οποιοδήποτε κακούργημα ήσειρά πλημμελημάτων επιφέρει την οριστική αναστολή των προνομίων. Τυχόν δε αμετάκλητη καταδίκη του για τα ανωτέρω εγκλήματα θα επιφέρει όχι απλώς αναστολή αλλά οριστική αποστέρηση αυτών από τον βουλευτή. Σε πρώτη φάση η ρύθμιση φαίνεται πως αφορά όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι κατηγορούνται για κακούργημα και οι οποίοι όταν η υπόθεση παραπεμφθεί στο ακροατήριο -ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης-  θα δουν να αναστέλλονται τα βουλευτικά τους προνόμια.
Παράλληλα όμως και λόγω του εύρους των αδικημάτων που εμπίπτουν στην ρύθμιση τότε κάθε βουλευτής του οποίου αίρεται η ασυλία θα διατρέχει μεγάλο κίνδυνο να χάσει τα βουλευτικά του προνόμια. Ποια είναι αυτά; Βουλευτικό αυτοκίνητο, τηλεφωνική και ταχυδρομική ατέλεια ύψους περίπου 2000 ευρώ το μήνα, αεροπορικά εισιτήρια, πάσο διοδίων, επιστημονικοί συνεργάτες, πληρωμένο γραφείο και διαμονή στην Αθήνα για τους βουλευτές επαρχίας».
Πρόκειται βεβαίως για σατανικό σχέδιο! Στην πραγματικότητα, θέλουν να αποστερήσουν το Κίνημα από τους επιστημονικούς συνεργάτες (οι οποίοι κάνουν ομολογουμένως σπουδαία δουλειά). Όταν (και αν…) εφαρμοστεί αυτό το σχέδιο στην πράξη και στις εύλογες διαμαρτυρίες της Χρυσής Αυγής για τους επιστημονικούς συνεργάτες, θα ωρύονται οι Πρετεντέρηδες, ότι οι χρυσαυγίτες διαμαρτύρονται για τα βουλευτικά αυτοκίνητα και τα αεροπορικά εισιτήρια!
(ΥΓ) 1: Κι όλα αυτά, σίγουρα δεν είναι εμπνεύσεις του Αθανασίου (διότι δεν του κόβει μέχρι κει…). Πρόκειται για παράγωγα ενός «θηλυκού μυαλού» (που δε σημαίνει απαραιτήτως ότι πρόκειται για γεννημένο θηλυκό – αν και πολύ θα το ήθελε η λούγκρα…). Του «θηλυκού μυαλού» της κυβέρνησης (πλέον…), που ονειρεύεται μια ημέρα να γίνει… πρωθυπουργός, χάρη στο… κουσούρι του! 
(ΥΓ) 2: Παρεμπιπτόντως, η απειλή άρσης των προνομίων, είναι κι ένα μήνυμα στους βουλευτές του Κινήματος να γίνουν Ιούδες (δηλαδή Αλεξόπουλοι…), για να διατηρήσουν τα προνόμια. Αλλά, λάθος πόρτα χτύπησε το «θηλυκό μυαλό» με το… κουσούρι. Πρώτον, γιατί και στην ιστορία Ιούδας ήταν μόνο ένας και δεύτερον, γιατί οι βουλευτές μας γράφουν τα βουλευτικά προνόμια εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Καταλαβερδούνγκος «Κούκλα»;
(ΥΓ) 3: Χρυσός κανόνας της ζωής (και της πολιτικής): «Ρόδα είναι και γυρίζει»!

1 σχόλιο:

  1. Για να το πούμε απλά έχουν καταργήσει την ΧΑ απο το κοινοβούλιο απλά το κάνουν αργά και λένε ψέματα στον κόσμο.
    Γιατί δεν νοείται να λειτουργεί κόμμα χωρίς βουλευτές και συνεργάτες στην βουλή. Στην κυριολεξία έχει γίνει απαγόρευση και εκδιωγμός της ΧΑ απο το κοινοβούλιο για να μη τους χαλάει την σούπα με όσα λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών