Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 09, 2014

«ΒΗΜΑ»: Φόβος και τρόμος στη ΝΔούλα για τη δυναμική της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος. 

Ούτε τους φαφλατάδες του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τους κουκουέδες, ούτε βέβαια τους τελειωμένους καμμένους! Ο φον Αντωνάκης βλέπει ως μόνο υπολογίσιμο αντίπαλο του ιδίου και της ξεπουλημένης στα ξένα συμφέροντα συγκυβέρνησής του, την Χρυσή Αυγή (και πολύ σωστά…). Έτσι, οποιαδήποτε πολιτική πρωτοβουλία κι αν θέλει να πάρει, δε βιάζεται και τη ζυγίζει καλά, υπό τον φόβο ότι μπορεί να οδηγήσει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής.

Αναφέρει σχετικά το καθεστωτικό «Βήμα», σε ρεπορτάζ του υπό τον τίτλο «Στροφή στα δεξιά ή στο κέντρο;»: «Ο φόβος της επικράτησης...
του πρωτογονισμού της Χρυσής Αυγής του Νίκου Μιχαλολιάκου τρομάζει τους πάντες και τα όσα έγιναν στα μέσα της εβδομάδας στη βουλή προβλημάτισαν πολλούς στο ευρύτερο γαλάζιο σύστημα…. Το κρίσιμο στοιχείο για την προσπάθεια του πρωθυπουργού στο πλαίσιο της ανασύνταξης του χώρου, είναι να αντιμετωπισθεί η Χρυσή Αυγή… Εδώ και πέντε χρόνια, ο κ. Σαμαράς μιλάει για τη «Νέα Μεταπολίτευση», το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής όμως καταγράφει άνοδο, ενώ έχει αποτύχει το σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου για εξουδετέρωσή της».

Συμπέρασμα: Η Χρυσή Αυγή έχει γίνει πραγματικός εφιάλτης στους Εφιάλτες της κλεπτοκρατίας-ξενοκρατίας-μνημονιοκρατίας. Άρα, όσοι την ψήφισαν πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για την επιλογή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών