Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 18, 2014

ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΙΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ…).

valant_-_exo__article
Ακόμα και τώρα, σχεδόν έναν μήνα μετά την 25η Μαΐου, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στον κατεστημένο ευρωπαϊκό τύπο για την εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες. Έτσι, η αυστριακή TirolerTageszeitung, επισημαίνει πως «η υπόθεση της Χρυσής Αυγής εξακολουθεί να συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία ενόψει και των πολιτικών παρενεργειών μετά την επιτυχία του κόμματος στις ευρωεκλογές» και αναφέρεται στην εντυπωσιακή παρουσία του Αρχηγού, του Χ. Παππά και του Ι. Λαγού στη βουλή, κατά τη συζήτηση για την νέα άρση της ασυλίας τους.
Στην αρχή, υπάρχει αναφορά στην......
πλήρη αποτυχία του σχεδίου «εξαφάνισης» της Χρυσής Αυγής (το κατά Μπαλτάκον «στο 2% θα τους πάω»…): «Παρότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενόψει του κύματος συλλήψεων στην κορυφή του νεοναζιστικού κόμματος, είχε αναγγείλει πριν από μερικούς μήνες τη «σύνθλιψη» των ακροδεξιών, κανείς στην Ελλάδα δεν υπολογίζει πλέον, μετά τα εκλογικά αποτελέσματα του Μαΐου, σε μια ήττα των ακροδεξιών στις επόμενες εκλογές».
Από κει και πέρα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας δίνει έμφαση στην τελευταία ελπίδα του καθεστώτος, που είναι η… διάσπαση της Χρυσής Αυγής (με την συνέργεια της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης», που σύμφωνα με τις καταγγελίες Κούγια πιέζει τους βουλευτές να διαχωρίσουν τη θέση τους αλλιώς θα πάνε –ή θα παραμείνουν- «μέσα»…), βασισμένο βεβαίως σε σχετικές πληροφορίες που έχει από την Αθήνα:
«Η δίκη συνεχίζεται και ο φόβος για σύλληψη και φυλάκιση ωθεί κάποια κομματικά στελέχη να διακηρύσσουν την αθωότητά τους και να διαχωρίζουν τη θέση τους από πράξεις βίας.
Όλα αυτά συμβαίνουν μετά την ανάδειξη του κόμματος σε τρίτη δύναμη στην Ελλάδα κατά τις ευρωεκλογές, με ποσοστό 9,5% (και τρεις έδρες στο ευρωκοινοβούλιο), μια αντιφατική κατάσταση που ανησυχεί τόσο την κυβέρνηση όσο και την αντιπολίτευση, που υπολογίζουν περισσότερο σε μια διάσπαση της Χρυσής Αυγής παρά σε ενδεχόμενη ήττα της στις επόμενες βουλευτικές εκλογές»
.
Τα είδαμε τα αποτελέσματα και της επιχείρησης διάσπασης: παρά τις συντονισμένες προσπάθειες ολόκληρου του σάπιου συστήματος και της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης», ένας Ιούδας βρέθηκε όλος κι όλος μέσα στο Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών! Κι αυτός για τα πανηγύρια… Αυτή κι αν είναι ήττα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών