Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 23, 2014

«Καθημερινή» προς ΝΔούλα: Ξεχάστε τον επαναπατρισμό ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος.

Όταν έγινε ο ανασχηματισμός της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, τα λιγωμένα παπαγαλάκια τους διέδιδαν ότι πολλοί νέοι υπουργοί και υφυπουργοί είναι της… «λαϊκής δεξιάς» και μπήκαν στη συγκυβέρνηση για να δημιουργήσουν (με άναρθρες κραυγές στα τηλεπαράθυρα…) τεχνητή ένταση με τον ΣΥΡΙΖΑ και κλίμα πόλωσης, ώστε να… επαναπατρίσουν στο μαντρί τους προερχόμενους από τη νουδούλα ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Για το μάταιον του πράγματος γράφει σε άρθρο υπό τον τίτλο «Το άχθος του ΠΑΣΟΚ» η καθεστωτική «Καθημερινή της Κυριακής», που συστήνει στον φον Αντωνάκη να κάνει άνοιγμα προς τον «μεσαίο χώρο», γιατί τους δεξιούς ψηφοφόρους που πήγαν στην Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να τους πάρει πίσω, όσο και να… χτυπιέται:

«Επί μία διετία η ηγεσία της Ν.Δ. έζησε με την αυταπάτη ότι μπορούσε...
να υπολογίζει σε επαναπατρισμό των ψηφοφόρων της από τη Χρυσή Αυγή. Παρά την τραγική διάψευση των αβάσιμων αυτών προσδοκιών, εξακολουθεί να διατηρεί υψηλούς τόνους «ρητορικής της Δεξιάς». Εις μάτην, όμως. Επαναπατρισμός των ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να υπάρξει τουλάχιστον στις επόμενες εθνικές εκλογές, οψέποτε πραγματοποιηθούν. Θα πρέπει συνεπώς η Ν.Δ. να υιοθετήσει μια επιθετική πολιτική με στόχο την προσέλκυση κεντρώων ψηφοφόρων, που εξακολουθούν να πλαισιώνουν το ΠΑΣΟΚ. Αρκετά με τις άναρθρες κραυγές που δεν συγκίνησαν τους απομακρυθέντες συντηρητικούς από τη Ν.Δ. Πέραν τούτου, «λαϊκή Δεξιά» δίχως φιλολαϊκή πολιτική είναι έννοιες ασύμβατες».

(ΥΓ): Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση η συνεχιζόμενη εμμονή της νουδούλας, που θεωρεί μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, δικούς της που… παραστράτησαν και κάποια στιγμή θα… ξαναγυρίσουν. Που μάλλον έχει να κάνει με το ότι ο φον Αντωνάκης είναι (κατά Μπαλτάκον) «μεγαλοαστός» και αδυνατεί να καταλάβει τι γίνεται πέρα από τα σαλόνια της πλουτοκρατίας, στα οποία συχνάζει. Δεν πειράζει, θα το συνειδητοποιήσει στις επόμενες εκλογές, που όμως θα’ ναι και οι τελευταίες του ελεεινού και τρισάθλιου πολιτικού του βίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών