Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 21, 2014

Οπαδοί της ΑΕΚ ξυλοφόρτωσαν αναρχικούς και συριζαίους που αντιδρούν στην κατασκευή γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια


Οπαδοί της ΑΕΚ ξυλοφόρτωσαν αναρχικούς και συριζαίους που αντιδρούν στην κατασκευή γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια

Οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν κατά μήκος της Δεκελείας, από την πλατεία Πατριάρχου μέχρι το αναρχικό στέκι της “Στρούγκας”, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο, όπου στις 6:30 το απόγευμα είχε καλέσει την προσυγκέντρωσή του το Συντονιστικό Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών.
Όταν μια ομάδα δεκαπέντε ατόμων έφτασε στο δημαρχείο, δέχτηκε επίθεση από ομάδα τριάντα περίπου οπαδών της ΑΕΚ . Τραυματίστηκαν τρεις. Η αστυνομία, με επικεφαλής αστυνομικό διευθυντή και αρκετές διμοιρίες ΜΑΤ παραταγμένες στα γύρω στενά.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος, που έφτασε κάποια στιγμή στο χώρο, δέχτηκε...
ύβρεις και προπηλακισμούς, ενώ οι οπαδοί, πρόσεχαν να μην τον χτυπήσουν κάποιοι πιο θερμοκέφαλοι που τον  έβριζαν λέγοντάς του ότι δεν θα τολμήσει να ξαναεμφανιστεί στη Φιλαδέλφεια.
Μετά από λίγη ώρα αποχώρησε ο δήμαρχος, και μια ομάδα περίπου εκατό ατόμων άρχισε να τρέχει στα πρώτα μέτρα της οδού Επταλόφου μετά τη Δεκελείας, για να επιτεθεί σε κάποια άτομα του ΣΥΡΙΖΑ».
Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια επιτέθηκαν με λοστούς και έσπασαν τα ρολά στο υπό κατάληψη κτίριο από αναρχικούς της “Στρούγκας”.
makeleio.gr


1 σχόλιο:

  1. Νομίσανε τα άπλυτα ότι επειδή είχανε παρεισφρύσει στην ορίτζιναλ θα καταφέρνανε να ακυρώσουν το γήπεδο (ο λόγος που δεν το θέλουν όπως το έχουν πει ήδη είναι το όνομα, Αγιά Σοφιά)
    ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΟΥΣ και χαλαρώσανε και με την ιστορία που ανοίξανε τώρα βλέπω και το μπουρδέλο τους η Στρούγκα να πάρει πούλο σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών