Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 25, 2014

Κούγιας: "Για το Gay Parade οι υποψήφιοι στο δήμο της Αθήνας... Χασικλής ο Μπουτάρης"

Τον δικηγόρο Κούγια μπορεί κάποιος να τον χαρακτηρίσει με διάφορα επίθετα και επιθετικούς χαρακτηρισμούς. "Κομπλεξικό", "Αλαζόνα", "Αδίστακτο" και πολλά πολλά άλλα.
Σίγουρα όμως όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι ο δικηγόρος του κατεστημένου και της show biz και γνωρίζει όσο λίγοι τα.... "μυστικά" της.

Αγορεύοντας λοιπόν στη δίκη του νεοδημοκράτη κατηγορούμενου για υπεξαίρεση, πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Παπαγεωργόπουλου, προέβη σε διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με τους υποψήφιους δημάρχους των Αθήνων - πλην Κασιδιάρη φυσικά - λέγοντας πώς... "την κουνάν την αχλαδιά", και πώς θα έπρεπε να συμμετέχουν όλοι σε κάποιο gay parade, αποκαλύπτοντας τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

Συν της άλλοις πρόσθεσε πως....
ο νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, είναι χασικλής και είναι τραγέλαφος που το διατυμπανίζει χωρίς να αντιδρά κανείς.

Τα παραπάνω μόνο γραφικά δεν ακούγονται καθώς αφορούν το ήθος της..... "άρχουσας πολιτικής τάξης", που φανερώνει αν μη τι άλλο και τη γύμνια των αξιών του λαού που δεν αντέχει να απαλλαγεί από αυτά τα απόβλητα του "μοντερισμού".

Υ.Γ.
Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι πώς ανάμεσα στις αλήθειες του Κούγια όποιος απλά μειδιά χωρίς να προβαίνει και στην αντίστοιχη αυτοκριτική τότε είναι βέβαιο ότι ακόμη η κοινή γνώμη είναι ασθενική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών