Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 24, 2014

ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ Ο MISTER-TSIPRAS Ο… ΤΡΟΜΕΡΟΣ

Γράφει ο Αντίοχος.

Μόνο τυχαία δεν είναι η «κεντροαριστερή» στροφή του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ (με τις… συνήθεις «ενστάσεις» του Λαφαζανί, για τα μάτια των ακροαριστερών ψηφοφόρων…). Ούτε και τα σούρτα-φέρτα του misterTsipraτου… τρομερού στις Βρυξέλες, και τα χαμόγελα της… ευτυχίας, πότε με τον Γερμαναρά Σούλτς και πότε με τον μεθύστακα (σύμφωνα με τελευταίες αποκαλύψεις) Γιούνκερ. Έρχονται πρόωρες εκλογές μέσα στο φθινόπωρο και οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων προετοιμάζονται για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» (ρετάλια της κεντροαριστεράς, δηλαδή του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ), κι αν δε βγουν τα κουκιά, για...
«μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Ιδού τι γράφει το καθεστωτικό «Βήμα», που έχει πάντα… φοβερό ρεπορτάζ, διότι το παίρνει κατευθείαν από την… πηγή, με δελτίο τύπου: 

«Το πάρτι των Σοσιαλιστών και το Ποτάμι

Στο «Πάρκο της Πεντηκονταετίας» στο κέντρο των Βρυξελλών έγινε η δεξίωση (με μοχίτο, μαρτίνι, βότκα πορτοκάλι, ροκ μουσική και προβολές από video wall) της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών.Υπήρξαν στα «πηγαδάκια» ορισμένα αξιοσημείωτα πράγματα τα οποία ευθύς αμέσως σας μεταφέρω: Πρώτα απ’ όλα να σημειώσω τη συμμετοχή των δύο του Ποταμιού, των κ.κ. Γ. Γραμματικάκη και Μιλτ. Κύρκου, οι οποίοι όχι μόνο προσαρμόστηκαν πλήρως με τους Σοσιαλιστές, αλλά μοιράστηκαν και τους προβληματισμούς τους. Για παράδειγμα, ότι ο κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ θα πρέπει να είναι πρόεδρος της Κομισιόν και ότι ο κ. Μάρτιν Σουλτς (ο οποίος επανεξελέγη επικεφαλής των Ευρωσοσιαλιστών) αντιπρόεδρος. Ο κ. Κύρκος φαινόταν περισσότερο άνετος απ’ ό,τι ο κ. Γραμματικάκης, λόγω προτέρας υπηρεσίας στις Βρυξέλλες. Ήταν όλοι τους εκεί - και παλαιοί (όπως η κυρίαΜαριλένα Κοππά, η κυρία Αννυ Ποδηματά κ.ά.) και νέοι (όπως η Εύα Καϊλή), η κυρίαΜαρία Δαμανάκη, όλοι σας λέω. Εκείνο που έκανε εντύπωση είναι ότι υπήρξε συζήτηση σε αυτά τα πηγαδάκια για τον… κ. Αλ. Τσίπρα. Τι είδους συζήτηση; Ότι πλέον προσαρμόστηκε πλήρως στα ευρωπαϊκά δεδομένα, ότι ομιλεί με όλους τους αξιωματούχους χωρίς εξαίρεση και ορισμένοι Σοσιαλιστές εξέφραζαν την πρόβλεψη ότι η επόμενη κυβέρνηση στην Ελλάδα θα είναι κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ».

(ΥΓ): Και για να κάνουν τέτοιες… χαρούλες οι αχυράνθρωποι των διεθνών τοκογλύφων, φανταστείτε τι έρμη δυστυχία που περιμένει τον ελληνικό λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών