Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 10, 2014

Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ SECURITY

parelash-stratos-...SECURITY-So-sad-so-sad

Με την έκταση που έχει πάρει το ξεπούλημα της Πατρίδαν κανονισμών, από τους αρχαιολογικούς χώρους, από τα λιμάνια και τις μαρίνες, χιονοδρομικά κέντρα, σχολεία νοσοκομεία, Δημόσιες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, δημόσια αγαθά που ανήκουν στον Λαό, κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ξεπουλιούνται ΕΠΙΣΗΜΑ από την προδοτική κυβέρνηση.
Για τον κάθε Έλληνα και την Κάθε Ελληνίδα, δεν.....
εξασφαλίζεται η Ιδιωτική του περιουσία. Το σπίτι που με χίλια ζόρια και αιματηρές οικονομίες έχτισε ο πατέρας στην κόρη ,ή το ζευγάρι για να παντρευτεί ,είναι έρμαιο ξεπουλήματος, εφόσον κάποιος «επενδυτής» αποφασίσει ότι το χρειάζεται για τους σκοπούς του. Ούτως ή άλλως, με τα χαράτσια και την εξουθενωτική φορολογία , είναι ζήτημα χρόνου να του το κατάσχουν και να το εντάξουν κι αυτό στην Περιουσία προς εκποίηση της Χώρας.
Σε λίγο καιρό ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ του Ελληνικού Έθνους, που τα έχουμε υπερασπισθεί με αγώνες ,με αίμα , με θανάτους, με πολέμους ,με ηρωισμό θα ανήκουν σε καιροσκόπους ιδιώτες,  ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
Κι όλα αυτά έχουν συμβεί χωρίς να «ανοίξει μύτη» από την πλευρά του Επιτιθέμενου.
Ενώ ο αμυνόμενος Ελληνικός Λαός αντιμετωπίζει όλα τα συμπτώματα της κατοχής, ο επιτιθέμενος σηκώνει το τηλέφωνο και δίνει εντολές στους «Ηγέτες» μας να εκδηλώνουν τις επιθέσεις.
Από την στιγμή  που τίποτα πια δεν θα ανήκει στο Ελληνικό Έθνος, ποιος θα είναι ο ρόλος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων; Ποια θα είναι τα «χώματα τα ιερά» που θα υπερασπίζονται; Τα χώματα της JPMORGAN; Του Σόρος; Της BLACKROCK;
Αφού δεν θα υπάρχει πια, σπιθαμή Ελληνικής Γης που να ανήκει δικαιωματικά στον Ελληνικό Λαό.
Αυτό φαντάζονταν οι κλέφτες και οι αρματολοί το 1821 όταν ξεκινούσαν την Επανάσταση; Αυτό φαντάζονταν οι Έλληνες Πατριώτες που πολέμησαν το 1940; Αυτό φαντάζονταν τα τρία παλικάρια που έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα στα Ίμια; Αυτό φανταζόταν ο Ηλιάκης όταν πετούσε πάνω από τα Ελληνικά Νησιά, δίνοντας την ζωή του,  υπερασπιζόμενος την  Εθνική Ανεξαρτησία της Πατρίδας; Ότι μέσα σε λίγα χρόνια τα F-16 μας θα υπερασπίζονται  τις Ιδιωτικές περιουσίες πολυεθνικών εταιριών;
Αυτός είναι τελικά ο ρόλος που ορίζει το ξενόδουλο καθεστώς για τον Ελληνικό Στρατό.
Έναν στρατό σε υπηρεσία ιδιωτικής SECURITY, που θα τον πληρώνει το Έθνος, για να «προασπίζεται» με «αυτοθυσία» και «αυταπάρνηση» τις ιδιωτικές περιουσίες του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Συστήματος. Που θα είναι έτοιμος να χύσει το Ελληνικό Αίμα του, για να υπερασπιστεί τα Πλούτη και τα κέρδη του κάθε ΑμερικανοΣιωνιστή «καρχαρία».
Όταν ο Έλληνας Στρατιώτης θα «τρώει» την σφαίρα από τον Εχθρό, δεν θα παρηγοριέται την ώρα που πεθαίνει από το δίκαιο του αγώνα, αλλά θα απογοητεύεται ότι έδωσε την Ζωή του για να προσθέσει κι άλλα πλούτη σε κάθε ένα παγκοσμιοποιητή.
Θα ξέρει ότι δεν θα είναι ο συνεχιστής των ηρώων, των υπερασπιστών των ιδανικών και των εδαφών της Πατρίδας , αλλά ένα τσιράκι ή πρωτοπαλίκαρο κάποιων μαφιόζων.
Θα ξέρει ότι ο θάνατος του δεν είναι για τα παιδιά του, για τα εγγόνια του και για τις μελλοντικές γενιές Ελλήνων, αλλά για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των διεθνων τοκογλύφων.
Ας το σκεφτούμε αυτό, την επόμενη φορά που θα είμαστε όλοι εμείς οι «ένοπλες δυνάμεις». Που θα έχουμε  το «όπλο» στα χέρια μας.  Το όπλο της ψήφου και της επιλογής Ηγετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών