Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 01, 2014

ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΣΑΜΑΡΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ (ΠΑΣΟΚ ΟΛΕ) ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

sxoli_astyfilakon1-612x300
Είναι γενική αρχή της εκπαίδευσης στα πολιτισμένα κράτη, εάν οι διδασκόμενοι διαφωνούν με τον διδάσκοντα, να μπορούν ελεύθερα να εκφράζουν τις παρατηρήσεις τους και τις τυχόν αντιρρήσεις και να γίνεται γόνιμος διάλογος. Άλλωστε, αυτό το νόημα έχει και το  πανεπιστημιακό άσυλο… Αυτά βεβαίως ισχύουν στις δημοκρατίες.
Τι γίνεται στις χουντάρες του κερατά; Εάν τολμήσουν οι διδασκόμενοι να εκφέρουν τις αντιρρήσεις τους, οι διδάσκοντες πάνε και τους καρφώνουν στην αστυνομία. Ακόμα κι όταν οι διδασκόμενοι είναι… αστυνομικοί!
Έτσι έγινε και στην περίπτωση σεμιναριακού μαθήματος στη Σχολή Αστυνομικών στην Αμυγδαλέζα, το οποίο παρέδιδε το 2013 η.....
αναπληρώτρια καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris 11 και πρώην σύμβουλος του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ επί του… πολυτεχνίτη  Παπουτσή, Αναστασία Τσουκαλά.
Το «μάθημα», λοιπόν, ήταν… αντιρατσιστικό, «με εντολή Σαμαρά». Οι διδασκόμενοι αστυνομικοί αντέδρασαν σε όσα τους έλεγε η καθηγήτρια του ΠΑΣΟΚ, κι αυτή φυσικά τους κατήγγειλε στην αστυνομία. Κι όχι μόνον αυτούς που αντέδρασαν, αλλά και τους εκπαιδευτές τους, που ενώ ήταν παρόντες δεν τους υποχρέωσαν να βουλώσουν τα στόματά τους και δεν έσπευσαν να τους καρφώσουν πρώτοι! Μάλιστα, λόγω της καθυστέρησης στην ΕΔΕ που διέταξε ο Δένδιας, η καθηγήτρια έδωσε συνέντευξη στο κομμουνιστικό περιοδικό «Unfollow» όπου κατήγγειλε και την καθυστέρηση…
(ΥΓ): Ζήτω η «δημοκρατία» τους!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών