Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 19, 2014

ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ. ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ

maziotis
Γράφει ο Αντίοχος.
Το «Βήμα», είναι βεβαίως η ναυαρχίδα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και ως τέτοια γράφει συνήθως με γνώμονα το συμφέρον του συστήματος. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες φορές, που –για τους δικούς του λόγους- λέει αλήθειες που πονάνε και που δε μπορούν να αμφισβητηθούν, γιατί προέρχονται από «εσωτερική» πληροφόρηση. Έτσι στην υπόθεση της τυχαίας σύλληψης Μαζιώτη, ο «Βηματοδότης» περιγελά και  ξεβρακώνει τα φανταχτερά παραμύθια του καθεστώτος, για το «ερωτευμένο ζευγαράκι» και την «αμαζόνα» της (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατικής». Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Πήγαιναν για μαϊμού… Vuitton και έπιασαν λαβράκι

Τι είχε όμως προηγηθεί της συλλήψεως; Ο κ. Κικίλιας είχε.....
συγκαλέσει σύσκεψη με συμμετοχή και του αρχηγού της Αστυνομίας αντιστρατήγου Δ. Τσακνάκη για να παρακολουθήσουν οn real time την εξέλιξη της επιχείρησης «Θησέας», η οποία εκείνη την ώρα άρχιζε με τη συμμετοχή 750 αστυνομικών. Τώρα, θα ρωτήσετε, τι είναι ο «Θησέας»; Είναι μια νέα επιχείρηση της Αστυνομίας για την πάταξη της παρανομίας στο κέντρο της Αθήνας (λαθρεμπορία τσιγάρων, παρεμπόριο κ.τ.λ.). Ως εκείνη την ώρα ουδείς γνώριζε ότι στην περιοχή αυτή τριγυρνούσε ο περιβόητος Μαζιώτης και ότι οι συνεργάτες του ετοίμαζαν ληστεία στην τράπεζα. Στόχος της Αστυνομίας ήταν τα… προϊόντα-μαϊμού (Vuitton, γυαλιά ηλίου, αρώματα κ.τ.λ.) και οι αποθήκες όπου τα φύλασσαν. Αν δεν ήταν μια γριούλα η οποία παρατήρησε να φανερώνεται ένα όπλο ζωσμένο στην πλάτη του (μεταμφιεσμένου) Μαζιώτη και δεν ειδοποιούσε  την Αστυνομία, πιθανώς ακόμη να τον καταζητούσαν. Συνεπώς, αν πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια, θα πρέπει να δοθούν στη γριούλα για την παρατηρητικότητά της. Άλλωστε αυτή η… σύμπτωση έχει ξαναγίνει με τον Σάββα Ξηρό της 17Ν που λόγω κακής ποιότητας κινεζικού ρολογιού έσκασε η βόμβα στα χέρια του και τον συνέλαβαν».
(ΥΓ): Εκτός από συγχαρητήρια, μήπως πρέπει να δοθεί στη «γριούλα» και η επικήρυξη του ενός εκατομμυρίου ευρώ, γιατί ήδη κάποιοι ΣΑΠΙΟΙ ετοιμάζονται να τη φάνε (και με… αμαζόνες);

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών