Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 17, 2014

Κραυγή απελπισίας από Ντινόπουλο: «Θα μειωθούν δραματικά οι ψηφοφόροι της ΝΔ»

Ολοένα και περισσότερο αντιλαμβάνονται στη ΝΔ την συνεχιζόμενη κατρακύλα τους, η οποία θα αποτυπωθεί έμπρακτα στις προσεχείς εκλογές.

Ο πιο πρόσφατος νεοδημοκράτης που έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου ήταν ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφερόμενος στο θέμα της αύξησης δόσεων για οφειλές προς το Δημόσιο, υποστήριξε ότι εάν αυτό δεν γίνει τότε κανείς δεν πρόκειται να πληρώσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του. Τόνισε ότι εάν δεν μειωθούν οι φόροι τότε...
«θα μειωθούν δραματικά οι ψηφοφόροι», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Υπάρχει, επομένως, μια παραδοχή από ένα στέλεχος της κυβέρνησης ότι επίκειται ακόμη πιο δραματική συρρίκνωση της ΝΔ. Ο Ντινόπουλος υποστηρίζει ουσιαστικά κάποια πρόσκαιρη μείωση φόρων, μήπως και ξεγελαστεί ο κόσμος. Και εννοείται ότι τέτοιου είδους δηλώσεις γίνονται κυρίως λίγο πριν την διεξαγωγή κάποιας εκλογικής αναμέτρησης.

Τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Σαμαράς θα αναγκαστεί να κηρύξει πρόωρες εκλογές. Και γι’ αυτό ο Ντινόπουλος προειδοποιεί με τον τρόπο του τι πανωλεθρία περιμένει τη ΝΔ εάν δεν προσπαθήσει να ελαφρύνει λίγο το κλίμα, τουλάχιστον στην προεκλογική περίοδο.

Ό,τι και να σκαρφιστούν όμως οι πολιτικοί σκευωροί και ψευδολόγοι του Μεγάρου Μαξίμου η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για τον Σαμαρά και τη ΝΔ. Οι επερχόμενες εκλογές θα σημάνουν το οριστικό τέλος  του πολιτικού τυχοδιώκτη Σαμαρά και πολύ πιθανόν την διάλυση της ΝΔ, καθώς η συνταξιοδότηση του Σαμαρά και η παρουσία επίδοξων νέων αρχηγών θα επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις διεργασίες αποδόμησης του εν λόγω κόμματος.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών