Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 27, 2014

Γράμμα από ένα φυλακισμένο αμετανόητο Εθνικιστή!


Γράμμα από ένα φυλακισμένο αμετανόητο χεβιμεταλά!

Βάζοντας στο κελί μου σε ικανοποιητική ένταση να παίζει στο mp3 το τραγούδι “People of the Lie” από τους Kreator είπα να απαντήσω για όσα  μας είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Παπούλιας στην επέτειο για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Πιστέψτε με δεν θα μπορούσα να βάλω καλύτερο κομμάτι να παίζει για να του απαντήσω. Βλέποντας στις ειδήσεις το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος έμεινα έκπληκτος όταν διαπίστωσα ότι το μόνο που είχε να μας πει ήταν γιατί το δημοκρατικό πολίτευμα και τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού, «αντισυνταγματικού» λέω εγώ, τόξου που έδωσαν πολιτικό χώρο στο "Ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής"!
Το πρόβλημα της χώρας, το πρόβλημα του Παπούλια, είναι η Χρυσή Αυγή, όλα τα άλλα στο....
κράτος μας δουλεύουν ρολόι έτσι; Αυτό που γνώριζα εγώ τόσα χρόνια είναι ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι για  να ενώνει τον ελληνικό λαό και όχι να τον χωρίζει κατά τι τον βολεύει, γνώριζα ότι δεν χωρίζει το ελληνικό λαό σε καλούς και κακούς πολίτες. Για τον Παπούλια, το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας και οι 536.000 χιλιάδες ψηφοφόροι του είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού και δεν θα πρέπει να τους παίρνουμε υπόψη μας, πρέπει να βάζουμε τους βουλευτές του στη φυλακή ασχέτως εάν δεν έχουν διαπράξει ΚΑΜΙΑ κακουργηματική πράξη, θα πρέπει να θεωρούμε τους ψηφοφόρους Περιθωριακούς, Τραμπούκους, Ναζιστές! Αυτό σας βολεύει κύριε πρόεδρε; Nα μας αποκαλείτε έτσι; Εμείς οι 536000 χιλιάδες, πως θέλετε να σας αποκαλούμε; Άνθρωπο του ψεύδους!
Δεν βγήκες βρε συ αθεόφοβε να πεις λέξη για τα 315 δισ. ευρώ που χρωστάμε στους δανειστές μας και που ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι υπεύθυνα για την εγκληματική πολιτική που εφάρμοσαν αυτά τα 40 χρόνια; Δεν βρήκες να πεις τίποτα για τα τόσα αντισυνταγματικά νομοσχέδια που πέρασαν παράνομα από την βουλή με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και εσύ υπέγραψες για την εφαρμογή τους, που είχαν σαν αποτέλεσμα να βάλουν την θηλιά στο λαιμό χιλιάδων Ελλήνων συμπολιτών μας. Λέξη δεν βρήκες να πεις για τα τριάμισι εκατομμύρια Ελλήνων που ζουν στα όρια της φτώχειας; Για του νέους μας που εγκαταλείπουν την χώρα κατά εκατοντάδες; Μια νέα γενιά που το κράτος μας την έχει τόσο ανάγκη που κάποιοι πολιτικοί Δεινόσαυροι σαν και τα μούτρα σου την ανάγκασαν να φύγει και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της. Δεν έχεις να πεις τίποτα;
Κουβέντα δεν είπες για τον 62χρόνο που για δεκαοχτώ ημέρες παρακάλαγε να του κάνουν εγχείρηση, έπρεπε βλέπεις να δώσει φακελάκι, μέχρι που ο δυστυχής δεν άντεξε και πέθανε! Αντίθετα βέβαια ο πρόεδρος που τον κουτσούλησε το περιστέρι και που υπόγραψε φαρδιά πλατιά το μνημόνιο, με έμφραγμα πήγε σε ιδιωτική κλινική και μέσα σε τρεις μέρες Όρθιος ! Λεβέντης! Πήγε στο σπιτάκι του και στην οικογένεια του. Καλά να είναι ο άνθρωπος, δεν λέω, αλλά αυτή είναι διαφορά μας Πρόεδρε!
Από την μια ψηφίζουμε για περικοπές στη δημόσια υγεία και από την άλλη άμα πάθουμε κάτι τρέχουμε στα ιδιωτικά! Για αυτό είναι μόρφωμα η Χρυσή Αυγή, έτσι; Γιατί τα φωνάζει μέσα στη βουλή και σας ενοχλεί όταν σας τα λέει κατάμουτρα! Μόλις χθες άλλος ένα νέος έβαλε τέλος στη ζωή του στην παραγωγική ηλικία των 42 χρόνων γιατί δεν τα έβγαζε πέρα οικονομικά, 6 μήνες ήταν άνεργος. Στα ψιλά των ειδήσεων πέρασε, που να το ακούσετε, πρόεδρε, για να πείτε κάτι….
Ακόμη οι οικογένειες των Φουντούλη και Καπελώνη περιμένουν από εσάς, κύριε πρόεδρε, μια συλλυπητήρια επιστολή για το χαμό των δυο εικοσάχρονων βλασταριών τους που δολοφονήθηκαν έξω από την τοπική οργάνωση Χρυσή Αυγή στο Νέο Ηράκλειο και που θα μπορούσε βέβαια στα τριάντα τους να ψήφιζαν και διαφορετικό κόμμα από Χρυσή Αυγή.
Τόσο πολύ σαν τυφλώνει το μίσος απέναντι σε οτιδήποτε πατριωτικό; Ας είναι, ο Θεός των Ελλήνων μερίμνησε για αυτό και ένα γονιός εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο μας ευρωβουλευτής .Έστω θα ακούγεται μέσω αυτού η φωνή του παιδιού του στην Ευρώπη για το τι συμβαίνει στην Πατρίδα μας από την χούντα Σαμαρά Βενιζέλου. Να μάθουν και οι Ευρωπαίοι πως στην Ελλάδα του 2014 σε μια Ευρωπαϊκή χώρα υπάρχουν ακόμα Πολιτικοί Κρατούμενοι.
Εννέα χρόνια είναι πολλά, εννέα χρόνια ΚΥΡΙΕ Παπούλια, ΚΥΡΙΕ Πρόεδρε της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, είναι πάρα πολλά, δεν είχες το πολιτικό ανάστημα να γράψεις ιστορία. Να μην σκύψεις το κεφάλι στους διεθνείς τοκογλύφους, να μην υπογράψεις τις καταδίκες των Ελλήνων. Έστω θα μπορούσες ακόμα να είχες παραιτηθεί και να γινόσουν φωτεινό παράδειγμα για τους νέους και για τις γενιές που έρχονται για τους "αγέννητους" όπως λέει και ο ποιητής.
Δεν είχες ούτε την πολιτική ευθιξία έστω να δώσεις στους συνομήλικούς σου ένα μηνιάτικο από τον παχυλό μισθό σου, στα περήφανα γερατειά­­­, τους χαμηλοσυνταξιούχους, που υποφέρουν. Αλλά τι να πεις ρε κακομοίρη όταν το μόνο που έχεις να μας επιδείξεις είναι ο δανεισμός σου για να φτιαχτεί η ροζ βίλα και να φωλιάσει μέσα σε αυτή ο  έρωτας Μιμής-Ανδρέα, αυτός είσαι… το Μόρφωμα της ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Για το τέλος Metalheads τσεκάρετε το νέο PRIEST!  Όλη η πεμπτουσία που μας έκανε να αγαπήσουμε αυτή τη σκληρή μουσική βρίσκεται σε αυτό το νέο άλμπουμ!
Γεώργιος Γερμενής
Φυλακές Κορυδαλλού
24 Ιουλίου 2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών