Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 09, 2014

ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ: Στην Θήβα ανέβηκε η σημαία των ισλαμιστών, στη Λακωνία κατέλαβαν το δημαρχείο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πέρνα στην εθνική αντίσταση! Μην αφήσεις τους προδότες ψοφοδεξιούς και τους συμπαραστάτες αριστερούς να ισλαμοποιήσουν την Ελλάδα.

Στην Θήβα υψώθηκε η σημαία του Ισλάμ. Συγκεκριμένα είδαμε φωτογραφία με αναρτημένη σημαία ισλαμιστών τζιχαντιστών δύο χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας, σε υποσταθμό της ΔΕΗ. Η σημαία βρίσκεται σε περίοπτη θέση, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Θήβα, ώστε όλοι οι επιβάτες των τρένων να την αντικρίζουν, ενώ ο υποσταθμός της ΔΕΗ αποτελεί χαρακτηριστικό σημείο. Στην σημαία των ισλαμιστών υπάρχει η επιγραφή με λευκά γράμματα που αναγράφει : «Ένας είναι ο Θεός και ο Άγιος Μωάμεθ...
ο προφήτης του. Ορκιστείτε σε αυτόν».


Στην Σκάλα Λακωνίας, οι ισλαμιστές υπό το πρόσχημα της δήθεν πορείας διαμαρτυρίας, κατέλαβαν το δημαρχείο. Στην κεφαλή της πορείας ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Τζαβέντ Ασλάμ, ενώ η συγκέντρωση είχε συνδιοργανωτή την ΑΝΤΑΡCIA, αλλά και άλλες κρατικοδίαιτες ΜΚΟ.


Το σχέδιο κατάληψης της Ελλάδας από τους ισλαμιστές τελικώς δεν είναι τόσο μακρινό. Από την μία πλευρά στην Ελλάδα συρρέουν στίφη λαθρομεταναστών έτοιμων για όλα και από την άλλη η μνημονιακή συγκυβέρνηση απογυμνώνει και εξουδετερώνει προπαγανδιστικά τις δυνάμεις της αστυνομίας, η οποία δεν μπορεί να πράξει τίποτα, χωρίς να βρει την σθεναρή αντίσταση των αργυρώνητων ΜΜΕ, της αριστεράς και των ΜΚΟ που σκοπό τους έχουν την διάλυση της Ελλάδος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών