Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 29, 2014

Δεν θα μας νικήσετε ποτέ!


Δεν θα μας νικήσετε ποτέ!

Δεν θα μας νικήσετε ποτέ διότι:

Διότι οι Ιδέες μας αποτελούν μια πλήρη και κυρίαρχη ώθηση για Ζωή, υπό τους όρους του Φυσικού ανταγωνισμού και της φυσικής επιλογής. Θεωρητικοί μας είναι όλο εκείνο το απόσταγμα Σοφίας και Τιμής, όπως αυτό διαμορφώθηκε και ζυμώθηκε μέσα στους αιώνες. Είναι το ποιοτικό απόσταγμα Αισθητικής και Φιλοσοφίας, που έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και τα κλαδιά του σ' όλα τα Ευρωπαϊκά Έθνη.

►Διότι η Φωνή μας φτάνει στις ρίζες της.....
υγιούς οργανικής κοινότητος, κάνοντας μια Επανάσταση ενάντια σ΄ ολόκληρη τη δομή σκέψεως του φιλελευθερισμού και της αστικής «δημοκρατίας» σας, της πλουτοκρατίας, της ποσότητος, της μετριότητος και του άκρατου ατομικισμού. Είμαστε μια επανάσταση Ψυχών και Συνειδήσεων, ενάντια στον εκφυλισμό των αντι-φυσικών σας συστημάτων, που η μόνη τους «πνευματικότητα» είναι ένας ασθενικός ψευτοανθρωπισμός.

Διότι η Πολιτική μας είναι κάτι παραπάνω από έναν πολιτικό σχεδιασμό. Είναι μια Ιστορική τάση και απαίτηση αναγεννήσεως. Μια επαναστατική πρακτική σε όλα τα πεδία, που δεν κάνει συμβιβασμούς με την παρούσα κατάσταση, τις ολέθριες πρακτικές της και τις κίβδηλες «αξίες» της, αλλά επιζητεί την πλήρη αντικατάστασή τους!

►Διότι δεν είμαστε μια πτυχή της Ζωής, αλλά το σύνολο της Ζωής, που φαίνεται από μια πτυχή! Είμαστε μια πλήρης και ουσιαστική τοποθέτηση: ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ!

Διότι αποτελούμε μιαν αντίσταση σ΄ όλες τις τάσεις του εκφυλισμού, της αδυναμίας, της ασχήμιας, της αρρώστιας, του εκφυλισμού (φυσικού - πνευματικού - πολιτιστικού), της εκμετάλλευσης. Αποτελούμε μια στάση Ζωής, έναν τρόπο Ζωής.

►Διότι οι Αξίες μας είναι οι ξεχασμένες Αξίες της Τιμής, της Γης, του Αίματος, της Τελειότητος, της Αυτοπειθαρχίας, της Υγείας (σ' όλα τα επίπεδα), του Θριάμβου της Θελήσεως. Το Ηρωικό Πνεύμα και ο Ηρωικός Τρόπος Ζωής ο οποίος αντιτάσσεται συνολικώς στον μαλθακό και άρρωστο Υλισμό που εξουσιάζει τις σύγχρονες κοινωνίες μας.

►Διότι ο υψηλός εσωτερικός μας ηθικός κώδικας Τιμής, οδηγεί προς το καλύτερο την ατομική διαβίωση και την εσωτερική βελτίωση. Κατέχουμε την απαιτούμενη Δύναμη για να εμπνεύσουμε και να οδηγήσουμε την Φυλή μας προς ένα υψηλότερο Ιδανικό. Και είναι ζωτικής σημασίας, αν αναλογιστούμε το φυλετικό χάος της εποχής μας, την απουσία Ιδανικών, την απόλυτη σήψη που απλώνεται στις κοινωνίες μας, οι οποίες σαπίζουν προς ευχαρίστηση των εχθρών μας και των υποτακτικών τους προδοτών πολιτικάντηδων. Των τρισάθλιων αυτών υποκειμένων που έχουν ορκιστεί να μας εξαφανίσουν!

Ας ξέρουν όμως πως η Νύχτα εξαφανίζεται πάντα μπροστά στον επελαύνοντα Ανίκητο Ήλιο!

Σταύρος Καρεφυλλάκης  :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών