Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

Μποϊκοτάζ ΤΩΡΑ στην Colgate που αναγνωρίζει κράτος "Μακεδονία"....

colgate2


Στο Σμαριστάν, εμπορικές πολυεθνικές εταιρείες επεμβαίνουν και κάνουν εξωτερική πολιτική ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας ζημιώνοντας την ίσως και απενανόρθωτα. Παρόλαυτα στο αρμόδιο υπουργείο κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Σε προϊόν της εταιρείας Colgate – Palmolive και μάλιστα στην οδοντόκρεμα Colgate Τotal αναφέρεται o όρος Macedonia αντί για FYROM που είναι το επίσημο όνομα της γειτονικής χώρας. Γιατί; Από που προκύπτει η ονομασία; Ποιος θα τους ρωτήσει και θα τους υποχρεώσει να απαντήσουν; Ουδείς.
Ετσι… Μια εταιρία που......
πουλά χιλιάδες προϊόντα στην χώρα μας αποφάσισε να κάνει εξωτερική πολιτική, αναγνωρίζοντας τα Σκόπια ως “Μακεδονία κι εμείς οι χαχόλοι τρέχουμε και στηρίζουμε τα προιόντα της εταιρείας αυτής.
Πρέπει να σταματήσει ΑΜΕΣΑ αυτή η χυδαιότητα και να αποσυρθούν όλα τα προϊόντα που αναφέρουν εσφαλμένα, αυθαίρετα και παράνομα το όνομα των Σκοπίων ως “Μακεδονία”. .
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μία και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και κανείς δεν μπορεί να εμπαίζει τους Έλληνες και να παίζει βρώμικα με το όνομα της. Να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο προϊόν το βρήκαμε σε κατάστημα της Αλυσίδας Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. όπου τόσο έχουν τοποθετηθεί σε θέματα που άπτονται των εθνικών συμφερόντων αφού η εν λόγω Ελληνικότατη εταιρεία, ίσως είναι η μόνη που σε όλα της τα υποκαταστήματα κυματίζει περήφανα η γαλανόλευκη και απασχολεί χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ εργαζομένους.
Οι Έλληνες Εθνικιστές, ας το γνωρίζουν ΆΠΑΝΤΕΣ, έχοντας μέσα στο μυαλό τους τα πάντα επίκαιρα λόγια του Ίωνα Δραγούμη :«Έλληνες σώστε τη Μακεδονία και η Μακεδονία θα μας σώσει» θα αντιδρούν απέναντι με όποιον καπηλεύεται την Μακεδονία μας και το όνομά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών