Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 21, 2014

Parapolitiki.com: "Όσο υπάρχουν κωλόπαιδα - Energa - που κλέβουν το κράτος και τους υπερασπίζονται πολιτικοί - Βορίδησ - τόσο θα αυξάνεται η Χρυσή Αυγή"

Ένα από τα γνήσια site που στηρίζουν το καπιταλιστικό μοντέλο διοίκησης, με απαραίτητες πινελιές "σοσιαλδημοκρατίας" (οικολογία - παγκοσμιοποίηση κτλ) είναι το parapolitiki.com.
Όντας φυσικά ένα από τα φερέφωνα του καθεστώτος - με κρατική;! διαφήμιση κατά καιρούς κτλ - φροντίζει να υπενθυμίζει τον πραγματικό εχθρό του συστήματος, που δεν είναι άλλος από τη Χρυσή Αυγή.

Προσφάτως λοιπόν, με αφορμή το σκάνδαλο της Energa, που εσωκλείει ακόμη μεγαλύτερα σκάνδαλα, με βασικό κατήγορό της το Δημόσιο και με συνήγορο υπεράσπισης τον Υπουργό Βορίδη!!!!!, γράφει ένα αρκετά ειλικρινές άρθρο για την αλγεινή εντύπωση που προκαλούν αυτά τα.... κ@λόπαιδα που γλεντοκοπούν με τα κλεμμένα στη Μύκονο και ο λαός μας πένεται.

Το άρθρο καταλήγει σε μια βασική αλήθεια - που είναι ταυτόχρονα και ο τρόμος του συστήματος... Ο λαός όσο βλέπει αυτή τη σαπίλα και τη διαφθορά από.....
την ολιγομελή κάστα επιχειρηματιών και πολιτικών που αλληλουποστηρίζονται σε βάρος του, τόσο η Χρυσή Αυγή θα γιγαντώνεται.
Γράφει επί λέξει: 

"Το αληθινό πρόβλημα είναι ότι για κάθε κωλόπαιδο που τα καταφέρνει, υπάρχουν δεκάδες άλλοι άνθρωποι που μονολογούν «τι μαλάκας ήμουν που πήγα με το σταυρό στο χέρι», που κλαίνε, που υποφέρουν. Κάποιοι από αυτούς θα ψηφίσουν και Χρυσή Αυγή και μετά οι μπαμπάδες των κωλόπαιδων θα ντυθούν «δημοκράτες» και θα τους καταδικάσουν και οι νεοναζί θα κρύψουν τα λερωμένα με αίμα χέρια τους και θα απαντήσουν «είδαμε και τους δημοκράτες»"

Οι κλέφτες, οι απατεώνες και τα γιουσουφάκια του Μνημονίου αποκαλούν τη Χρυσή Αυγή "νεοναζί", γιατί φοβούνται ότι η έλευσή της στην εξουσία θα σταματήσει το φαγοπότι τους σε βάρος του λαού.

Εμείς βροντοφωνάζουμε όμως:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών