Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 30, 2014

Οδυρμός στα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων για τις ορκωμοσίες των δημοτικών και Περιφερειακών συμβούλων της Ελληνικής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Οι ορκωμοσίες των δημοτικών και Περιφεριακών συμβούλων της Ελληνικής Αυγής είναι μια οδυνηρή πραγματικότητα για το καθεστώς, καθώς δεν μπορούν να παραδεχτούν πως σε όλα τα τοπικά συμβούλια στην Χώρα θα υπάρχει η φωνή της Χρυσής Αυγής. Παρά τις διώξεις, τον αποκλεισμό, την φίμωση και την νοθεία η Χρυσή Αυγή πέτυχε μια περήφανη νίκη και κατάφερε να εκλέξει δεκάδες συμβούλους σε όλη την επικράτεια που θα βάλουν φρένο στα σχέδια και θα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα των νταβατζήδων.
Οι ορκωμοσίες των.....
παράνομα προφυλακισμένων Συναγωνιστών Ηλία Κασιδιάρη στον δήμο Αθηναίων και Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν ακόμη ένα ηχηρό χαστούκι στην προπαγάνδα τους, ενώ αύριο αναμένεται και η ορκωμοσία του Συναγωνιστή Νίκου Κούζηλου στο Δημοτικό συμβούλιο Πειραιά.

Τα παπαγαλάκια του συστήματος ανέμεναν επεισόδια και να φανεί μια εικόνα κουρασμένων και εξουθενωμένων φυλακισμένων. Αντ΄ αυτού ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλίας Κασιδιάρης, παρά την συνεχή επιτήρηση 5 αστυνομικών μοίραζε συνέχεια χαμόγελα και Αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ενώ ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος συγκλόνισε το Πανελλήνιο με τον δυναμισμό του, την αδάμαστη ψυχή του, αλλά και την τρυφερότητα του ως στοργικός πατέρας μια ολίγων μηνών κορούλας που δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά του.

Το πόσο ενοχλήθηκαν τα τσοντοκάναλα και οι επικοινωνιολόγοι της διαφθοράς και της συμφοράς φαίνεται από το ρεπορτάζ του Mega που έκανε λόγο για... προκλήσεις, τσαμπουκάδες και επιθέσεις, την στιγμή που ο Καμίνης ήταν αυτός που παράνομα απαγόρευσε την είσοδο σε νόμιμα εκλεγμένο βουλευτή, τον Ηλία Παναγιώταρο.

Στο μεσημεριανό ρεπορτάζ δε για την ορκωμοσία Ηλιόπουλου έδειξε μόνο την έξοδο του Συναγωνιστή με τις χειροπέδες στα χέρια, λες και είναι εγκληματίας, τα επεισόδια που έκαναν αριστεριστές έξω από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας για να μπερδευτεί ο τηλεθεατής και να νομίζει ότι προκλήθηκαν από Χρυσαυγίτες, ενώ δεν τόλμησαν να δείξουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ από την ορκομωσία γιατί θα αναγκάζονταν να προβάλλουν την κορούλα του Συναγωνιστή που η Χούντα Σαμαρά κρατά μακριά από τον πατέρα της χωρίς στοιχεία, μόνο επειδή η Χρυσή Αυγή κόβει ψήφους!
Το ίδιο βέβαια έκαναν και στην ρεπορτάζ με την ορκωμοσία Αρτέμη Ματθαιόπουλου στην Θεσσαλονίκη που έδειχνα τις γραφικότητες του Μπουτάρη, αλλά δεν τόλμησαν να δείξουν ούτε ένα πλάνο από την εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο με την Ελληνική Αυγή, κα Κωνσταντίνα Ασλανίδου, η οποία έχει κινητικά προβλήματα, γιατί αυτό θα χάλαγε το προφίλ της "εγκληματικής οργάνωσης" που μάταια θέλουν να περάσουν στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών