Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2014

ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ


Ο “εκδημοκρατισμός” της κατοχικής μπανανίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς από τους χουντοδημοκράτες που πλέον μπορούν να συγκριθούν μόνο με το καθεστώς της Μιανμάρ και ίσως τελικά ούτε και με αυτό.
Στα πλαίσια λοιπόν της………”σύγκλησης στο Ευρωπαϊκό δίκαιο”  μάλλον, θα μπορούν από εδώ και πέρα να μπουκάρουν οι άρπαγες της εφορίας σπίτι μας και χωρίς εισαγγελέα παρόντα!!!!!!!!!!
Τώρα θα μας πείτε αν ο εισαγγελέας είναι σαν τον Ντογιάκο μην σώσει και έρθει γιατί μπορεί να σας τυλίξει σε μια κόλα χαρτί και να σας στείλει στο………Γκουαντάναμο.
Τι και αν το σπίτι θεωρείται σε όλα τα κράτη του κόσμου άσυλο και απαραβίαστο χωρίς δικαστική απόφαση εδώ στο “λίκνο” και την αποθέωση της “δημοκρατίας” αυτές τις……..”λεπτομέρειες” τις γράφουνε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Βλέπετε πρέπει να μας τα πάρουν όλα κινητή και ακίνητη περιουσία για να τα προσφέρουν στα...
αφεντικά τους που τους τοποθέτησαν τοποτηρητές στην αποικία τους.

Ως εκ τούτου καλούμε όλους τους παντρεμένους να βγάλουν τις βέρες τους για να μην χάσουν κανά δάχτυλο, όσους έχουν χρυσά δόντια να τα βγάλουν οικιοθελώς αλλιώς τα συνεργεία της κατοχικής εφορίας στις εφόδους τους θα τα βγάζουν επιτόπου και χωρίς αναισθησία.

Επίσης οι γυναίκες που αρέσκονται στα σκουλαρίκια καλό θα είναι να μην τα φοράνε διότι αν είναι από πολύτιμο μέταλλο κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς αυτιά αφού τα πιστοποιημένα συνεργεία των ταγμάτων εφόδου των Μερκελιστών δεν είναι σίγουρο ότι θα δίνουν στην ιδιοκτήτη τους τον χρόνο να τα βγάζει, έτσι περιπτώσεις ακρωτηριασμού δεν πρέπει να αποκλείονται.

Όποιος δεν έχει να προσφέρει ζεστό χρήμα ή τιμαλφή θα του παίρνουν τα έπιπλα (ντουλάπες, καρέκλες, κρεβάτια) ακόμα και τα……….σώβρακα με την προϋπόθεση ότι είναι……..πλυμένα διότι δεν υπάρχει εγκεκριμένο κονδύλι στο κατοχικό υπουργείο για απορρυπαντικά.

Όσοι διάγουν δε βίο Σπαρτιατικό είναι δηλαδή άνεργοι, τους έχουν κόψει το ρεύμα, δεν έχουν να φάνε θα συγκεντρώνονται στις αποθήκες του ΟΛΠ και θα αναχωρούν με ναυλωμένα πλοία για να πουληθούν ως σκλάβοι σε περίπτωση που χρωστάνε στην εφορία ή έχουν πάρει στεγαστικό δάνειο και δεν το έχουν ακόμη εξοφλήσει.

Με τις παραπάνω “δημοκρατικότατες μεθόδους” αναμένεται να γεμίσουν τα ταμεία και η χώρα να μετατραπεί σε σύγχρονο Φαρ Ουέστ αφού ως γνωστόν τα Νεφελίμ του Μαξίμου έχουν αδυναμία στα γουέστερν.

Μάλιστα έπεσε στο τραπέζι και η ιδέα για όσους πεθαίνουν και δεν έχουν οι οικείοι τους την οικονομική δυνατότητα να τους θάψουν να γίνονται “δωρητές σώματος” και να δίνονται τροφή στα όρνια στο δάσος της Δαδιάς εξοικονομώντας έτσι τα χρήματα που δίνουν εκεί οι αρχές για να τα ταΐζουν.

Σε αυτή την μπανανία τίποτα και κανείς δεν πρόκειται να αφεθεί ή να γλυτώσει αφού είναι ειλημμένη απόφαση από τους νεοταξίτες και τα εγχώρια δουλικά τους μέχρι το τέλος της δεκαετίας που διανύουμε οι Έλληνες να είναι το πρώτο Έθνος που θα κινδυνεύει με εξαφάνιση.
Εμείς περιμένουμε να διαβάσουμε τις ερμηνευτικές εγκυκλίους από το κατοχικό υπουργείο και τον Γκέκα Γιαούρα για να δούμε αν τιμαλφή και υπό κατάσχεση θεωρούνται ακόμα τα νυχτικά και αν θα υπάρξει πλαφόν στα εσώρουχα και στο είδος που κάθε γυναίκα θα μπορεί να έχει στην κατοχή της όπως αντίστοιχα για τον άνδρα αν η ύπαρξη μόνο παντελονιών στην ντουλάπα του θα είναι επιβαρυντικό στοιχείο σε σχέση με κάποιον που αρέσκεται σε “εκδηλώσεις υπερηφάνειας” και κατάντιας και διατηρεί και γυναικεία “αξεσουάρ”.

Όσοι αντιδράσουν και δεν συμμορφωθούν στους Νεφελίμ του Μαξίμου και καταφύγουν στην “δικαιοσύνη” προβλέπεται δημόσια διαπόμπευση και “αποκλειστικά ρεπορτάζ” των Τουρκοκάναλων που θα περνάνε τον “δράστη” αυτής της “αποτρόπαιης” πράξης γενεές δεκατέσσερις όπως δηλαδή έχουμε την τιμή να αντιμετωπιζόμαστε όλοι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές εδώ και καιρό.

Παράλληλα προβλέπεται η τοποθέτηση σιδερένιας μπάλας στο δεξί πόδι και σημάδεμα με πυρωμένο σίδερο στο πρόσωπο, καθώς κούρεμα με την ψιλή και κρέμασμα ταμπέλας στο στήθος που θα λέει ότι “είμαι εγκληματίας γιατί αμφισβήτησα τις εντολές των δυνάμεων κατοχής”.

Αν σε αυτό μας το κείμενο διακρίνεται αισθήματα ειρωνείας και αποτροπιασμού, πικρίας και οργής είναι γιατί σε αντίθεση με τα καθεστωτικά τομάρια με τα μεταξωτά βρακιά όλοι εμείς που ανήκουμε και δίνουμε ζωή σε αυτό που λέγεται κίνημα Ελλήνων Εθνικιστών έχουμε δεχτεί έως τώρα αμέτρητα χτυπήματα από τα τσιράκια των Αμερικανοσιωνιστών γιατί αγαπάμε την ιστορία και το Έθνος μας και δεν θέλουμε να το αφήσουμε να χαθεί όπως εκείνοι και οι διαχρονικοί υπηρέτες-οικογένειες τους εδώ θέλουν.

Ξέρουμε ότι κάθε τέτοιο μέτρο που παίρνετε μας φέρνει όλο και πιο κοντά στη καταστροφή και στην κοινωνική ρήξη, σε κάτι που πολύ θα ήθελαν να δουν τα νεοταξικά γουρούνια να συμβαίνει όμως όπως μέχρι τώρα έχει διδάξει η ιστορία για μια φορά ακόμα θα μείνουν με την όρεξη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών