Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2014

Ο τίτλος "τιμής" σε έναν Αριστερό και το μεθύσι της... εξουσίας του Καπιταλιστικού συστήματος!

Γράφει ο Αινείας

Σφοδρή σύγκρουση επικράτησε κατά την προ χθεσινή συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με αφορμή την πρόταση της, αριστερής, Προέδρου Μ. Αντωνιάδου να απονεμηθεί το ανώτατο παράσημο "Χρυσός Ξενοφών" στον Β. Μουλόπουλο με την αιτιολογία ότι «είχε διατελέσει για ένα διάστημα πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ».
Για όσους δεν τον έχετε ακούσει ο Β. Μουλόπουλος είναι πρώην Διευθυντής του "ΒΗΜΑτος", μετέπειτα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!!!(και όμως κολλάνε αυτά τα δύο..) και νυν άνθρωπος του Ψυχάρη στην Ένωση Ιδιοκτητών ΜΜΕ, διορισμένος από το αφεντικό του ΔΟΛ!!!

Ένα μικρό ιστορικό για το.... στέλεχος της Αριστεράς του Ψυχάρη που θα βραβευτεί με τον ανώτατο τίτλο Τιμής για έναν δημοσιογράφο εν Ελλάδι ακολουθεί παρακάτω, με πληροφορίες από το αριστερό styx.gr:

"Ο Β. Μυλόπουλος, μαζί με άλλα διευθυντικά στελέχη το 2008, σε κοινό ψηφοδέλτιο «αναδείχθηκαν» σε διοίκηση της Oμοσπονδίας, γεγονός που προκάλεσε τις τραγικές εξελίξεις που ακολούθησαν στην ΕΣΗΕΑ και τον κλάδο από το 2009 και συνεχίζονται (τσουνάμι με απολύσεις , κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, απλήρωτοι όσοι εργάζονται ακόμη, σφαγή στις συντάξεις και βεβαίως το ΜΑΥΡΟ στην ΕΡΤ , κ.ά)...
".... μέχρι το 2008 ήταν.....
μέλος του διευθυντικού επιτελείου του εκδότη της εφημερίδας το «Βήμα», στη συνέχεια παραιτήθηκε για να γίνει υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα , είναι, όπως έχει ανακοινωθεί μέλος της ομάδος για τα ΜΜΕ της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επέστρεψε ως Α΄ αντιπρόεδρος του Σταύρου Ψυχάρη, στην Ένωση των Ιδιοκτητών, που μετατρέπεται, με καταστατική τροποποίηση σε πόλο συγκέντρωσης και ελέγχου όλων των ΜΜΕ.
"... είχε ταχθεί υπέρ της είσπραξης 10 % από τους πόρους των δημοσιογραφικών ταμείων, που καθιέρωσε η κυβέρνηση Κ. Καραμανλή (του νεότερου), καταθέτοντας σχετική ερώτηση στη Βουλή. Η πρόταση για βράβευση, αφορά σε όλους τους εν ζωή πρώην προέδρους τηςΠΟΕΣΥ αλλά και της ΕΣΗΕΑ, αλλά είναι στην ουσία άλλοθι για την αποκατάσταση του στενού συνεργάτη του Προέδρου του ΔΟΛ.
Προδίδει όμως και την ανοιχτή υποστήριξη του Σύριζα στην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, που κάθε πρωτοβουλία της ως πολιτικού τέκνο Μπαλτάκου υιοθετείται, χωρίς δεύτερη κουβέντα από τους εκπροσώπους του Σύριζα στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε, δίπλα στην εκκωφαντική σιωπή απέναντι σε όλα αυτά της ΓΓ Μ. Κατσίμη, η έκρηξη του Γ. Γιουκάκη που προσπάθησε να δώσει κάλυψη στην παρουσία του Β. Μουλόπουλου στο κλαμπ των εργοδοτών, επειδή, όπως είπε, έχει την ιδιότητα του προέδρου της Α.Ε που εκδίδει το πολιτικό δημοσιογραφικό όργανο "ΑΥΓΗ Α.Ε" της αξιωματικής αντιπολίτευσης."

 Αν ακολουθήσετε κατά τα γράμμα την πιο πάνω εξίσωση συμπεραίνονται τα εξής:
- Ο "γνήσιος αριστερός" έχει πάντα στη φαρέτρα του τον τίτλο του... συνδικαλιστή και με αυτόν δικαιολογείται απόλυτα να απομυζά τον πλούτο που παράγει η.. τάξη του.
- Ο "αριστερός" είναι ... όργανο του.. καπιταλιστή και ουδέν πρόβλημα να γίνει.... βουλευτής της "Αριστεράς" όντας μέχρι πρότινος υπηρέτης του κεφαλαίου.
- Ο "αριστερός" βραβεύεται από... άλλους "αριστερούς" που κυριαρχούν στα συνδικαλιστικά όργανα και ετοιμάζονται και αυτοί για.... βουλευτές
- Το "άλλοθι" για κάθε, πρώην, "αριστερό" είναι ότι.... υπήρξε..."στέλεχος της Αριστεράς" και αποτελεί ένα είδος παράσημου που δεν επιτρέπεται να το αγγίξει και να του το αφαιρέσει κανένας, όσο εκφυλιστικές, με βάση την υποτιθέμενη ιδεολογία του, είναι οι μετέπειτα πράξεις του.

Τέλος... ο αριστερός θα μεθά πάντα με την εξουσία που του προσφέρει ο καταπιταλιστής!

 

Μεθυσμένος μίλησε στην Βουλή ο Βασ. Μουλόπουλος!(video)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών