Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2014

Ορκίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της “Ελληνικής Αυγής” στην Θεσσαλονίκη - Γραφικότητες από Μπουτάρη και αριστεριστές

Η Χρυσή Αυγή πέτυχε μία μεγαλειώδη Νίκη στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού μέσα από τους συνδυασμούς της Ελληνικής Αυγής, εκλέχθηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι για να φωνάξουν για τα δίκαια του Έθνους μας και του λαού.
Στην αίθουσα της ορκωμοσίας έφτασαν καταχειροκροτούμενοι ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Ματθαιόπουλος Αρτέμης, η κυρία...
Κωνσταντίνα Ασλανίδου και η εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος Αναστασιάδου Φωτεινή που επέλεξε ο ελληνικός λαός της Θεσσαλονίκης για να τον εκπροσωπήσουν στο δημοτικό συμβούλιο. Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος είδε δεκάδες Έλληνες να του σφίγγουν το χέρι, επειδή είχε την Τιμή να φυλακιστεί για τις Ιδέες του και όμως παρέμεινε ακλόνητος.



Η Ελληνική Αυγή, που οδηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο από τις χιλιάδες ψήφους των Θεσσαλονικέων αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως στέκεται σοβαρή και πραγματικά έτοιμη για να αποτελέσει τη μόνη γνήσια αντιπολίτευση σε ένα Δήμαρχο και μία παράταξη, που ο ανθελληνισμός και η γραφικότητά τους έχουν πλέον ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

 


 



Η παρουσία του ήταν ένα γερό “χαστούκι” στο πολιτικάντικο κατεστημένο, καθώς όλοι αυτοί είχαν “τελεσιδικήσει” στο μυαλό τους, νομίζοντας πως ο ουσιαστικός τους αντίπαλος ήταν πίσω τα κάγκελα της φυλακής.

Η κυρία Ασλανίδου, όντας άτομο με κινητικές δυσκολίες αντιμετώπισε έντονο πρόβλημα στην πρόσβαση σε πολλούς χώρους του δημαρχείου και δεσμεύτηκε να είναι ένα από τα πρώτα θέματα που θα θέσει επί τάπητος  στις συνεδριάσεις. Το μαχητικό της πνεύμα και η θέλησή της για Αγώνα αποτελεί τη σπουδαιότερη απάντηση στους απανταχού λασπολόγους μας.



Φυσικά δεν έλειψε και η παρουσία του κλασικού περιπλανώμενου θιάσου, που σε μία κλασική παράνομη κίνησή του, υπό την πλήρη ανοχή αστυνομίας και Πολιτείας μετέτρεψε μία ολόκληρη αίθουσα σε τσίρκο με τα φαιδρά συνθήματά του και τις οχλαγωγίες τους. Όλα αυτά υπό την αιγίδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με την παρουσία βουλευτού της ανάμεσα στους υπόλοιπους συγκεντρωμένους.
Ο δήμαρχος ακολουθώντας κάθε φαιδρότητα των παραπάνω φόρεσε και εκείνος, όπως και όλοι οι υπόλοιποι αριστεριστές το κίτρινο αστέρι, υποστηρίζοντας πως είναι όλοι Εβραίοι.



Ο Μπουτάρης μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές άλλωστε, αφού πηγαίνει από το τούρκικο φέσι στο εβραϊκό κιπά, απαγορεύει τις εκδηλώσεις για τη γενοκτονία των Ποντίων, ενώ δίνει χρήματα από το δήμο για τις “ανάλαφρες” παρελάσεις των φίλων του. Όμως μόνο προκλητικό μπορεί να θεωρηθεί πως αριστεριστές, εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Δήμαρχος φορούσαν το κίτρινο αστέρι του Δαυίδ, ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, που στο όνομά του δολοφονούνται χιλιάδες άμαχοι με τις βόμβες του Ισραήλ να πέφτουν εκούσια σε σχολεία και νοσοκομεία.



Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως όταν υπέγραψαν και “νομιμοποίησαν” το θεσμικό τους ρόλο ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος και η κα. Ασλανίδου ακούστηκαν τα συνθήματα «κάτω η χούντα του Μνημονίου», «Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές» και «Μακεδονία γη Ελληνικής, Εθνικισμός - Χρυσή Αυγή». Γιατί οι γνώμονες της πολιτικής που θα χαράξει και η Ελληνική Αυγή είναι αυτοί με διάθεση και πρόγραμμα για τη χάραξη ουσιαστικής, σκληρής και μοναδικής αντιπολίτευσης σε όλους αυτούς, που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών