Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 26, 2014

Μια Νέα θέλουμε Ελλάδα!

Μια Νέα θέλουμε Ελλάδα!
Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα βρεις ένα Λαό ψοφοδεή, που όνειρό του είναι το βόλεμα στο δημόσιο, ένα Λαό λιγόψυχο, δειλό και διστακτικό. Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα βρεις μια πολιτική τάξη αντεθνική, της οποίας οι κομματικοί φορείς ανταγωνίζονται για το ποιος είναι περισσότερο υποτελής και εξυπηρετικός στους ξένους. Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα βρεις ένα Κράτος το οποίο μισεί τους Έλληνες και παρέχει προνόμια στους αλλοεθνείς προκειμένου να τους καταστήσει πολίτες του ή ακόμη χειρότερα να τους βαφτίζει Έλληνες για να δημιουργήσει τα θεμέλια μιας αισχρής πολυφυλετικής κοινωνίας.
Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα..
βρεις μια Νεολαία φοβισμένη, άβουλη και αδρανή, παρατηρήτρια των εξελίξεων που τρέχουν μπρος στα μάτια της και κρίνουν το μέλλον της. Δεν θα βρεις μια Νεολαία στερούμενη Αξιών και Ιδανικών, αποπροσανατολισμένη και παρεκκλίνουσα εκ του Εθνικού Δρόμου. Δεν θα βρεις μια Νεολαία, εύκολο θύμα των εμπόρων του θανάτου αλλά ούτε κι εκείνων του πολιτικάντικου μεταπολιτευτικού ναρκωτικού που την θέλει κοιμώμενη, νεκρή. Δεν θα βρεις μια Νεολαία που θα τρέχει με τη γλώσσα έξω πίσω από στρατευμένους, βολεμένους και κρατικοδίαιτους καθηγητάδες και από επαγγελματίες πολιτευτές, ανταλλάσσοντας την αξιοπρέπειά της μ' ένα φτηνό ρουσφέτι.
Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα βρεις ένα Κράτος ανάλγητο και εκδικητικό απέναντι στον Ελληνικό Λαό. Ένα Κράτος που παράγει ανέργους, το οποίο σου στερεί το δικαίωμα στην εργασία, στη δωρεάν μόρφωση, στην υγεία, ακόμη και στη σύνταξη, διότι για εκείνο έρχεται πρώτη η ικανοποίηση των διεθνών τοκογλύφων. Ένα Κράτος το οποίο έχει μετατραπεί σε Καθεστώς επιβολής της διεθνούς και εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου επί των Ελλήνων και των Ελληνίδων.
Στη δική μας Πατρίδα, δεν θα βρεις μια δημόσια εκπαίδευση της οποίας το πρώτο μέλημα είναι η δημιουργία υπάκουων υπηρετών του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Μια δημόσια εκπαίδευση της οποίας οι λειτουργοί θα διδάσκουν πως δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, αλλά νόθα Τούρκων και Σλάβων, πως οι Πρόγονοί μας ήσαν κίναιδοι και αρρωστημένοι σφαγείς, επειδή τα Ιδανικά τους είναι αντιδιαμετρικά αντίθετα από τα σημερινά κίβδηλα ψευτοιδανικά και πρότυπα.
Στη δική μας Πατρίδα τέλος, δεν θα βρεις ένα πολιτικό σύστημα διεφθαρμένο μέχρι το μεδούλι, του οποίου σκοπός είναι ο υπέρμετρος πλουτισμός των κεφαλαιοκρατών και των επαγγελματιών της πολιτικής. Δεν θα βρεις ένα πολιτικό σύστημα επίορκων στελεχών της εκτελεστικής, νομοθετικής και δικαστικής εξουσίας, οι οποίοι θα διαπλέκονται με τους εργολάβους της ενημέρωσης, οι οποίοι θα τυγχάνει να είναι και εργολάβοι των δημοσίων έργων.
Η δική μας Πατρίδα θα προστατεύεται από μια ακμαία, σκληρή μα δίκαιη, ανθεκτική και ολιγαρκή Ελληνική Νεολαία. Μια Νεολαία ωριμασμένη μέσα από Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία. Μια Νεολαία η οποία θα πειθαρχεί σε έναν απαραβίαστο κανόνα: ο Υπέρτατος Νόμος είναι η Ευημερία του Λαού μου!
Σε μια καμιά περίοδο της υπέρλαμπρης Ελληνικής Ιστορίας δεν ήταν η γενιά των μεσήλικων και των γερόντων εκείνη η οποία έσυρε το Ξίφος από τη θήκη για να υπερασπίσει τα ιερά και τα όσια του Γένους μας. Αντίθετα, ήταν ο ζήλος, ο ενθουσιασμός και η ορμή της Ελληνικής Νεολαίας τα στοιχεία εκείνα τα οποία έκριναν την έκβαση των Εθνικών μας πόθων. Από τον Τρωικό Πόλεμο μέχρι την ηρωική θυσία των Θερμοπυλών, από την εκστρατεία του Αλέξανδρου προς ανατολάς μέχρι τις ανηλεείς σώμα με σώμα μάχες στα τείχη της Βασιλεύουσας, από την επικών διαστάσεων Επανάσταση του 1821 μέχρι και την ιαχή «Αέρα» που συγκλόνισε τις κορφές της Πίνδου και του βορειοηπειρώτικου Μετώπου, από τις γεμάτες ηρωισμό μάχες της ΕΛΔΥΚ μέχρι και τις άνανδρες πολιτικές δολοφονίες των γενναίων Εθνικιστών Φουντούλη και Καπελώνη, το Έθνος τούτο εστράφη στη Νεολαία του, όταν η απελπισία και η απόγνωση πλημμύρισαν τους πολλούς, τους διστακτικούς, τους ψοφοδεείς.
Σήμερα, σε μια εποχή κοσμοϊστορικών μεταβολών, οι οποίες θα κρίνουν εν πολλοίς την πορεία του Λαού μας για την επόμενη εκατονταετία, το Έθνος στρέφεται ξανά εκεί όπου η Εθνική Ψυχή παραμένει αμόλυντη, αγνή και καθάρια για να μεταφέρει το προαιώνιο Μήνυμα του Ελληνισμού: επικρατέειν ή απόλλυσθαι! Στρέφεται δηλαδή προς την Ελληνική Νεολαία απ' όπου πηγάζουν οι ακατάλυτες Ελληνικές Αξίες που διατήρησαν ζωντανό τον Ελληνισμό ανά τους αιώνες. Εν αντιθέσει προς τους σαπισμένους συνεταιρισμούς νέων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, η Ελληνική Νεολαία, η Νεολαία της Χρυσής Αυγής, στέκει Σημαιοφόρος του Νέου Λαού που έρχεται. Δεν προσμένει τις εξελίξεις, τις διαμορφώνει. Δεν επαιτεί, αλλά ζει και μάχεται. Δεν διαπραγματεύεται, αλλά κατακτά!
Κι αν το σκότος απλώνεται ακόμη πάνω από την αγαπημένη μας Πατρίδα, μην λυγίζεις Ελληνική Νεολαία και μη ρωτάς: πίστευε και αγωνίσου με φανατισμό, γιατί η Αυγή που θα ξημερώσει θα είναι Δική μας! 
Ευάγγελος Καρακώστας
Αντεπίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών