Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 27, 2014

Παρόντες οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές στις ορκωμοσίες των νέων Δημοτικών και Περιφερειακών συμβουλίων

Οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Κούζηλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος πρόκειται να παρευρεθούν κανονικά στις ορκωμοσίες των δημοτικών συμβουλίων Αθηνών και Πειραιώς και του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας αντίστοιχα. Προς τούτο, έλαβαν ειδική άδεια από την Εισαγγελία των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατούνται, προς «δόξαν» της επαράτου Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

Η εικόνα της μεταγωγής των Συναγωνιστών μας από τις φυλακές Κορυδαλλού προς τους χώρους όπου θα ορκιστούν, θα είναι βεβαίως ένα...
ακόμη βαρύ πλήγμα για το σαθρό οικοδόμημα της «δημοκρατίας» του αντισυνταγματικού τόξου. Αδιαφορώντας για την εκπεφρασμένη βούληση του Ελληνικού Λαού -ο οποίος είναι και ο κριτής των πολιτικών κομμάτων, των στελεχών και των θέσεών τους- οι Τύραννοι του Λαού και της Πατρίδος μας, αναγγέλλουν χαιρέκακα πως οι Χρυσαυγίτες θα μεταφερθούν σιδηροδέσμιοι για την ορκωμοσία τους. Ενδεικτικά και για να αντιληφθεί ο καθένας το αβυσσαλέο μίσος που τρέφουν οι «δημοκράτες», αναφέρουμε πως μεταδίδει την είδηση μέσο εξαπάτησης, το οποίο κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκστρατεία συκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος: «Ορκωμοσία και... πίσω στο κελί»!
Βεβαίως, οι «αντικειμενικοί» αυτοί κύριοι και κυρίες, οι «προστάτες» της ψευτοδημοκρατίας ουδόλως ενοχλούνται από το καθομολογούμενο από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων γεγονός, της ατιμωρησίας των πραγματικών εγκληματιών, των μιζαδόρων των συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου. Εντούτοις, επιχαίρουν επί των αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων της Χούντας εις βάρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, τις οποίες άλλωστε οι ίδιοι απαιτούσαν. Οφείλουν όμως να απαντήσουν: σέβονται ή όχι την ελεύθερη πολιτική βούληση του Ελληνικού Λαού;

Το ερώτημα είναι σαφώς ρητορικό και η απάντηση δίνεται εμμέσως αλλά διαρκώς, επί 40 έτη: σέβονται μονάχα τα οικονομικά τους συμφέροντα, τα προκλητικά τους προνόμια και τον παράνομο πλουτισμό τους, στοιχεία τα οποία προϋποθέτουν τη διακυβέρνηση της Πατρίδος από ανδρείκελα των ξένων, όπως είναι σήμερα η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, όπως ήταν χθες οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Καραμανλή και ούτω καθεξής.

Εν πάσει περιπτώσει, τρεις Συναγωνιστές μας, εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού, έθεσαν υποψηφιότητες για τον Δήμο Αθηναίων, το Δήμο Πειραιώς και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός τους τίμησε δια της ψήφου του, ορίζοντάς τους εκπροσώπους τους στα αντίστοιχα συμβούλια. Απόφαση την οποία περιφρονεί η μεγαλύτερη εν Ελλάδι εγκληματική συμμορία, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, αποδεικνύοντας πως η «δημοκρατία» στην Ελλάδα είναι εξαρτώμενη από τις επιταγές (νόμιμες ή παράνομες δεν έχει σημασία) της τυραννικής κυβέρνησης.
Παρά την λυσσώδη, ανήθικη και ανέντιμη εκστρατεία πολιτικής τρομοκρατίας που εξαπέλυσε το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου των διεφθαρμένων με τη συνέργεια επίορκων δικαστικών και καθεστωτικών δημοσιογράφων και των μέσων στα οποία εργάζονται, οι συμπατριώτες μας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα καταπατητές της συνταγματικής νομιμότητας: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!
Η θέληση του Ελληνικού Λαού για Ελεύθερη και Κοινωνικά Δίκαιη Πατρίδα, εκφράστηκε σαφώς κατά τις πρόσφατες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δίχως «τάγματα εφόδου», δίχως «χιλιάδες όπλα», δίχως «άρματα μάχης», ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή παρατάσσει την καθαρότητα των στελεχών του ως ανάχωμα σε μια διεφθαρμένη και ξενόδουλη εξουσία. Τους παρατάσσει δε, με μοναδικό όπλο την αγάπη και τη στήριξη εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών μας, που δεν ανέχονται πλέον ούτε τους δικτατορίσκους του μηδενικού πολιτικού εκτοπίσματος ενός Βενιζέλου, ούτε τους πολιτικά ανισόρροπους της εμβέλειας ενός Σαμαρά.

Εκείνο το οποίο εν τέλει έχει τη μεγαλύτερη πολιτική σημασία, είναι το γεγονός πως ένα Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό, ένα Κίνημα από το Λαό, με το Λαό, για το Λαό, δίνει βροντερό ΠΑΡΩΝ, σε ένα ακόμη πολιτικό πεδίο, το οποίο οι πολιτικοί μας αντίπαλοι είχαν καταστήσει χωματερή σκανδάλων και ασυδοσίας.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και τα στελέχη του, στη προκειμένη περίπτωση οι Συναγωνιστές Κασιδιάρης, Κούζηλος και Ηλιόπουλος, με χειροπέδες ή χωρίς αυτές, παράνομα προφυλακισμένοι ή εκτός φυλακής, θα εκτελέσουν στο ακέραιο την αποστολή την οποία τους ανέθεσε ο Ελληνικός Λαός: θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να τεθεί ένα τέρμα στη λαφυραγώγηση της δημόσιας περιουσίας από τα τρωκτικά των συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου, τα τρωκτικά τα οποία συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητα και ασύδοτα με τις ευλογίες μιας κλίκας επίορκων και κομματικά εγκάθετων δικαστικών.

Είτε το θέλουν οι Τύραννοι της Ελλάδος είτε όχι, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή δηλώνει ΠΑΡΩΝ στην υπεράσπιση του Λαού και της Πατρίδος.

Παρασκευή 29 Αυγούστου, ώρα 17:00, αίθουσα αμφιθεάτρου 9,84: ορκωμοσία για το δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων.
Παρασκευή 29 Αυγούστου, ώρα 19.00, Δημοτικό Ωδείο Λάρισας: ορκωμοσία για το περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας.
Κυριακή 31 Αυγούστου, ώρα 13.00, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: ορκωμοσία για το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών