Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2014

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΦΤΙΛΑ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΤΟΙ ΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ;

1393241_10153354970120085_1747180056_nΘυμάστε που η Λαγκάρντ είχε αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη, για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τη σύγκριση των Ελλήνων με τα παιδιά του Νίγηρα; 
Σήμερα η Λαγκάρντ (μέσω του εκπροσώπου του ΔΝΤ) επιβεβαίωσε ότι το ΔΝΤ παρέλαβε την σχετική επιστολή του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου με την οποία ζητούσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αναφορές της καθώς και πρόσθετα στοιχεία, προκειμένου οι ελληνικές αρχές να προχωρήσουν σε νόμιμες ενέργειες.
Μόνο που τα μάσησε σαν μυρικαστικό όταν έπρεπε να πει ονόματα!
Από το… facebook ήταν οι .....
περίφημες απειλές που υποστήριξε ότι είχε δεχθεί η Κριστίν Λαγκάρντ, όπως επιβεβαίωσε και επισήμως το ΔΝΤ διά του εκπροσώπου του. «Οι απειλές προέρχονταν μέσω Facebook πριν από μερικά χρόνια» παραδέχθηκε και υποστήριξε πως εκείνη την περίοδο η ισχυρά κυρία του ΔΝΤ «ενίσχυσε» τα μέτρα της ασφάλειάς της, όπως είπε η ίδια με συνέντευξή της στους Financial Times.
Η Λαγκάρντ που λίγη σημασία δίνει αν εκτεθεί ή όχι, συμμετέχει σε ένα παιχνίδι παγκόσμιας δυσφήμισης του ελληνισμού. Το παγκόσμιο σύστημα έχει βάλει στο στόχαστρό του την Ελλάδα και αυτήν δυσφημεί η Λαγκάρντ και οι άλλοι, ακόμη και οι δικοί μας πολιτικοί, για να μην έχουν οι Έλληνες συμπάθειες και στηρίγματα στις δυτικές κοινωνίες.
Ακόμα και τώρα, που όπως λένε οι στατιστικές, αργοπεθαίνουν εκατομμύρια Έλληνες από την πείνα και την φτώχεια, δεν υπάρχει συμπάθεια στο εξωτερικό. Κανείς δεν ξεσηκώνεται για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα… Και κάποιες φωνές που υπήρξαν στην αρχή πλέον και αυτές σιώπησαν.
Γιατί αυτό κάνουν οι δανειστές και άρα τα αφεντικά της Λαγκάρντ.
Την ώρα που “σκοτώνουν” τους Έλληνες, τους δυσφημούν γιατί σε άλλη περίπτωση θα γίνουν αυτοί οι μισητοί τοκογλύφοι και κλέφτες και την ώρα που “μαχαιρώνουν” τον λαό μας, τον “βρίζουν”… Εαν αυτό δεν είναι ξεφτίλα δική τους, είναι ξεφτίλα των δικών μας πολιτικών που σκύβουν το κεφάλι σε αυτούς… Πόσο μάλλον ορισμένοι που υιοθετούν και τις απόψεις τους…. Θυμηθείτε τον Παπανδρέου που έλεγε πως είμαστε ένας λαός διεφθαρμένος και πόσα ακόμη εξοργιστικά και απαράδεκτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών