Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 25, 2014

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ: ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ… ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ!

1417527_327834884021334_1464879323_o 
Αγαπητοί συναγωνιστές.
 
Θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι που διέφυγε από τους εκλεκτούς συντάκτες της ιστοσελίδας μας. Πρόκειται για ένα άρθρο με τίτλο «Ο Παύλος Φύσσας δεν πέθανε. Δολοφονήθηκε από τη Χρυσή Αυγή», που δημοσιεύθηκε προ ημερών στην επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, Θα σας μεταφέρω τα πιο βασικά:
«…Οι μαζικές και μαχητικές διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, η αγανάκτηση της προοδευτικής κοινωνίας (δεν λέμε όλης της κοινωνίας γιατί ένα κομμάτι της δεν κατάλαβε τίποτα…), καθώς και....
η ασφυκτική πίεση από το εξωτερικό, ανάγκασαν την κυβέρνηση να πράξει το αυτονόητο: Να ξεκινήσει την ποινική δίωξη για τα δεκάδες (ή και εκατοντάδες) εγκλήματα της Χρυσής Αυγής… Ωστόσο, ο εφησυχασμός δεν δικαιολογείται. Ο βασικός λόγος ανησυχίας είναι η στάση μιας κυβέρνησης που επιμένει να παίζει με την ακροδεξιά φωτιά. Με τον Σαμαρά στη θέση του πρωθυπουργού, δεν έχουμε καμία εγγύηση ότι η δίωξη των ναζί θα φτάσει μέχρι το τέλος».
Παρατηρούμε, ότι:
1ον) Οι συριζαίοι αναφέρονται στην «ασφυκτική πίεση από το εξωτερικό» για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής (από τους παγκόσμιους εξουσιαστές), τις οποίες δικαιολογούν απολύτως.
2ον) Αφού καλλιεργούν την αμφιβολία για τις προθέσεις Σαμαρά, στέλνουν μήνυμα στους παγκόσμιους εξουσιαστές, πως εγγυώνται ότι θα φτάσουν τη δίωξη μέχρι τέλους. Είναι σα να λένε: προτιμήστε εμάς κι όχι τον Σαμαρά για τη βρωμοδουλειά σας, είμαστε πιο αξιόπιστοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών