Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2014

ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΣΤΑΝ: ΜΕΣΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ – ΕΞΩ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!

1385865_225071424324981_1452231351_n 
Γράφει ο Αντίοχος. 

Στην πανάθλια μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν, ο Αρχηγός και η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του τρίτου πολιτικού κόμματος επίσημα (του 2ου στις δημοσκοπήσεις) βρίσκεται στην φυλακή, ενώ την ίδια ώρα οι διάφοροι κακοποιοί (έμποροι ναρκωτικών, παιδεραστές, ληστές, τρομοκράτες και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»…) κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας και συνεχίζουν το «έργο» τους! Διαβάστε το παρακάτω σχόλιο του καθεστωτικού Βήματος, για τα αποτελέσματα των πρόσφατων αποφυλακίσεων εμπόρων ναρκωτικών («με εντολή Σαμαρά»…) για να δείτε που ζούμε:
«Έτσι προστατεύει η πολιτεία;
Συνεχίζονται, όπως μαθαίνω,  οι κραδασμοί από......
τη διάταξη του υπουργείου Δικαιοσύνης που πέρασε καλοκαιριάτικα και αποφυλακίζει πρόωρα τους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών. Υψηλόβαθμα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών δηλώνουν απογοητευμένοι από αυτή τη νομοθετική παρέμβαση που στην ουσία δυναμιτίζει όλο το έργο τους. “Κάνουμε τόσο αγώνα ” μου έλεγε πρόσφατα υψηλόβαθμος Αξιωματικός της ΓΑΔΑ, “συνάδελφοί μας βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους καθημερινά παλεύοντας με σκληρούς εγκληματίες του οργανωμένου εγκλήματος και ξαφνικά βλέπουμε τους ίδιους ανθρώπους μπροστά μας”. “Το χειρότερο όμως είναι”, συμπλήρωσε, “ότι δεν βρίσκουμε πια άτομα να καταγγείλουν τέτοιες πράξεις, αφού μόλις αποφυλακίζονται οι μεγαλέμποροι τους ψάχνουν για να τους εξοντώσουν”. Φρικιαστικά μου ακούγονται όλα αυτά. Αλήθεια, αυτό μπορεί να έχει σχέση με αντιεγκληματική πολιτική κατά του οργανωμένου εγκλήματος; Έτσι προστατεύει η Πολιτεία τη νεολαία μας από τη μάστιγα των ναρκωτικών;».
(ΥΓ): Κι όποιος νομίζει, ότι οι ξαφνικές αποφυλακίσεις εμπόρων ναρκωτικών (και λοιπών κακοποιών) ήταν τυχαίες, πολύ απλά δεν ξέρει τι του γίνεται και πως δουλεύει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα. Μόνος εχθρός του οποίου, είναι αποδεδειγμένα η Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών