Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 30, 2014

Ομιλία του Αρτέμη Ματθαιόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη», συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, κατά τη 2η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, τοποθετήθηκε επί των σημαντικότερων θεμάτων, κάνοντας παράλληλα αναφορά και σε ζητήματα της κεντρικής πολιτικής, που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Αρχικά σχολίασε την τοποθέτηση του δημάρχου σχετικά με την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των υπαλλήλων ΟΤΑ, μέτρο το οποίο η δημοτική αρχή χαρακτήρισε βλακώδες αλλά αναγκαίο. Η δήλωση αυτή θυμίζει, εν πολλοίς, τον κάποτε όψιμο μνημονιακό Σαμαρά, που έλεγε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια και στη συνέχεια ότι θα σεβαστεί την υπογραφή της Ελλάδας. Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ξεκαθάρισε ότι το εν λόγω μέτρο είναι ένα από τα πολλά αντίστοιχα, που εντάσσονται στο πλαίσιο των μνημονίων και επιτάσσουν απολύσεις για να γίνει η πολυθρύλητη δημοσιονομική προσαρμογή.

Σε ότι αφορά το λιμάνι Θεσσαλονίκης και την αύξηση του εισιτηρίου στον ΟΑΣΘ τόνισε ότι η περιουσία του ελληνικού λαού...
δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο διαπραγμάτευσης και ξεπουλήματος και ότι είναι άμεση ανάγκη η θέσπιση κοινωνικών μέτρων για την ανακούφιση των υπερφορολογημένων Ελλήνων αντίστοιχα.

Τέλος σχετικά με την αντιπολίτευση (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ), που αμφότεροι επικαλέστηκαν έννοιες, όπως η νομιμότητα και η καταγγελία του μνημονίου, ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος υπενθύμισε πως, εν έτη 2014, υπάρχουν στην Ελλάδα πολιτικοί κρατούμενοι και πως με βάση τη λογική της συλλογικής ευθύνης, με αφορμή το σκάνδαλο της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου, θα έπρεπε αντίστοιχα και η παράταξη του κυρίου Καλαφάτη, με πρώτο τον ίδιο, να οδηγηθούν άπαντες στη φυλακή.

Για το δε ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης να παραμείνει το ίδιο καταγγελτικός απέναντι στην επερχόμενη συνεργασία του κόμματος του με το κατ’ εξοχήν μνημονιακό κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών