Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2014

Τα παρακρατικά σκουπίδια μέσω Indymedia απειλούν Έλληνες πολίτες και οι Εισαγγελείς τους... χαζεύουν!

Ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό των οχημάτων Εθνικιστών υποψηφίων με την "Ελληνική Αυγή", τα "γνωστά - άγνωστα" παρακρατικά σκουπίδια, με ανακοίνωσή τους στο indymedia (πού αλλού..).

Ένα κείμενο - έμεσμα παρανοϊκών υπανθρώπων, που βρίθει από μίσος και απειλές, με τους άνανδρους κρατικοδίαιτους να απειλούν ανοιχτά ακόμη και τα μέλη και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Φυσικά για τα παραπάνω οι....
ρυπαρές φυλλάδες και τα ΜΜΕ δεν έχουν τολμήσει να αναφέρουν τίποτα, και όσα το κάνουν δεν τολμούν να αναφέρουν τις ακατονόμαστες φράσεις και τις ωμές απειλές των "παιδιών των Εξαρχείων και των Β.Π.".

Το κείμενο ωστόσο με τις προκλήσεις και τη φρασεολογία του είναι ιδανικό για αυτεπάγγελτη δίωξη από τον εισαγγελέα με αφορμή του νέο "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο" που ψηφίστηκε. Αλλά δεν έχουμε αυταπάτες. Ο παρακρατικός βραχίωνας του καθεστώτος είναι στο απυρόβλητο ακόμη και από τους επίορκους δικαστικούς (όπως στην περίπτωση των ληστών του Βέλβεντου που δικαστικός αρνήθηκε να τους χαρακτηρίσει εγκληματική οργάνωση λόγω... ιδεολογίας!!!!!!!!!) και ο μόνος τρόπος για να νικηθεί είναι η έλευση στην εξουσία του Εθνικιστικού Κινήματος.

Για αυτό και ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί αδιάκοπος καθώς, ούτε οι σφαίρες, ούτε οι βόμβες, ούτε οι φυλακές θα μας λυγίσουν.

Υ.Γ.
Όλα τα αίσχη του παρακράτους γίνονται με την ανοχή - για να μην πούμε κάλυψη - του Α. Σαμαρά και της ΝΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών