Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2014

Το πήραν είδηση μέχρι και οι τρομοκράτες - παρακρατικοί της 17 Νοέμβρη και Επαναστατικού Αγώνα: "Ο Σαμαράς διώκει τη Χρυσή Αυγή για να πάρει τις ψήφους της"

Οι προφυλακισμένοι δολοφόνοι - τρομοκράτες Δημήτρης Κουφοντίνας (17 Νοέμβρη) και Κώστας Γουρνάς (Επαναστατικός Αγώνας) έκαναν την επανεμφάνισή τους με μια ακόμη επιστολή γεμάτη απειλές και προτροπές για βία.

Η επιστολή που δημοσιεύτηκε στη διαδικτυακή "γιάφκα" των παρακρατικών δολοφόνων (indymedia) ανάμεσα στα πολλά και φαιδρά τους ξεφεύγουν και ορισμένες αλήθειες για την Κυβέρνηση και τον τρόπο αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής.

Όντας και οι ίδιοι μέρος του συστήματος αντιλαμβάνονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη από την οποία η ΝΔ και ο Σαμαράς επιδιώκει να αντλήσει ψηφοφόρους για αυτό και τη.. διώκει!
Νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα;! Διαβάστε τι αναφέρει η επιστολή:
"Κι ενώ η ακροδεξιά συμμορία ποζάρει αδιάντροπα την εθελοδουλεία της στις ευρωπαϊκές συνόδους, καταδικάζοντας τον ελληνικό λαό σε νέα φτώχεια και εξαθλίωση, στο εσωτερικό ετοιμάζονται για εκλογές μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας. Ξαναγυρίζουν στο....
αγαπημένο τους δόγμα «νόμος και τάξη» με στόχο να ψαρέψουν από τη μόνη δεξαμενή που τους απέμεινε, από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής."


Τι μας λένε λοιπόν οι θρασύδειλοι δολοφόνοι - παρακρατικοί;!
Οι μόνοι ψηφοφόροι που ενδιαφέρουν τη χούντα Σαμαρά είναι αυτοί της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση το Εθνικιστικό Κίνημα γιατί είναι το μόνο αγνό λαϊκό, αντιμνημονικό, αντιστυστημικό κόμμα που αντιστέκεται στο καθεστώς.

Και το παραδέχονται έστω και εμμέσως τα άθλια μαρξιστικά σκουλήκια που "πουλάνε επανάσταση" με... μέτρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών