Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 18, 2014

Οριστική διάλυση του ΠΑΣΟΚ... 4000 στελέχη καταγέλλουν τον Βενιζέλο και αποχωρούν και ένα μέλος της ΚΕ του κόμματος τον κατηγορεί ως "εξουσιομανή"- ΒΙΝΤΕΟ

Το κόμμα της κλεπτοκρατίας, αυτό΄που θεμελίωσε τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Ελλάδα - Το ΠΑΣΟΚ - ετοιμάζεται να διαβεί το Ρουβίκωνα και να αποτελέσει και επισήμως πολιτικό παρελθόν.

Ένα, ένα τα στελέχη του κουνούν το μαντήλι του αποχωρισμού στον "αρχηγίσκο" Βενιζέλο καταγγέλοντάς τον για αυταρχισμό και για μεθοδεύσεις εντός και εκτός κόμματος. 4000 χιλιάδες υπογράφοντες, υπό τον Μ. Καρχιμάκη - Γραμματέα του κόμματος όταν ηγούνταν ο ΓΑΠ - ζητούν συνέδριο για να φύγει ο Βενιζέλος, ο πρώην "κηπουρός" - αλλά με τεράστιο κομματικό μηχανισμό Πεταλωτής - θεωρεί το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου "κέλυφος" και εσχάτως το πιο τρανταχτό παράδειγμα διάλυσης είναι η......
αποχώρηση του μέλους της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Κ. Διαμαντοπούλου.

Το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς με επιστολή της ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πια ο "Βενιζέλος" που όντας βουλιμικός με την εξουσία επιδιώκει να διατηρηθεί σε αυτή με κάθε κόστος και δεν τον ενδιαφέρει καν η παραγωγή πολιτικής ή πως θα λέγεται και τι θα πράττει το κόμμα στο οποίο ηγείται.

Κοινώς η πρώην "σύντροφος" του Μπένι διαπιστώνει και αυτή ότι η "Δημοκρατική Παράταξη" αναφέρεται πια μόνο ως κατ' επίφαση και η πραγματικότητα είναι πως η εγκληματική οργάνωση που εξέθρεψε Τσοχατζόπουλους, Μαντέληδες και Τσουκάτους, είναι μια βδέλλα της εξουσίας με ημερομηνία λήξης.

Το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ, αναλύοντας και τις δημοσκοπήσεις, μετρά.... μέρες στην πολιτική, όσες θα είναι και του Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών